Quantcast
Till salu inom

"betongblandare byggmax säljes"

Värmdö
3 dagar

Lara 60cm handfat med lådhurts

600 kr
Blocket.se
Butik Kungsbacka
3 dagar

HYR - Allt till gjutning oc...

75 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
3 dagar

Mora classic blandare HELT NY

4 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Maskiner  ·  Stockholm

Betongblandare,Byggtält,Varmvattenberedare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! Efter ombyggnation har följande blivit över: Betongblandare: 700 kr - Som ny... - Använd endast 1 månad) Byggtält: Billigt - En bil får plats i den) - Dragkedja trasigt på framsidan) Varmvattenberedare: 600 kr - 40 Liter - Använd 6 månader) Vi säljer detta billigt maa vårstädning. Sakerna har endast använts under ombyggnationen. Hämtas av köpare. Mvh Sahin
600 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Landskrona

Betongblandare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Detta objekt säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens startdatum: 2012-04-10 Auktionens slutdatum: 2012-04-19 Länk till annonsen (kopiera och klistra in i adressfönstret på din webbläsare): http://www.klaravik.se/auction/product/betongblandare/
125 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Landskrona

Verktyg Slagborr, Stensåg & Betongblandare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Detta objekt säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens startdatum: 2012-04-10 Auktionens slutdatum: 2012-04-19 Länk till annonsen (kopiera och klistra in i adressfönstret på din webbläsare): http://www.klaravik.se/auction/product/3-st-diverse-handmaskiner/ I paketet ingår 1 Hitli slagborrmaskin, 1 Partner Stensåg /plattkap & 1 Baier Färg / Betongblandare.
125 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Sigtuna

Betongblandare/ Scania/ maskinflak

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljes som pkt. Lastbil Scania P92 H 6x2 från 87, 370110km. Bes ua. 12-05-18. Går bra, inget oljespill, nya däck på fram & driv. Betongblandare: Merlo dbm2500EV. ej våg, övrigt all utr. som vrid/tilt på tombola. Styrning med alla möjligheter.. Maskinen är i ordningställd och funkar som den ska. Nytt flak CMT, hjulgropar och ramp. Prutare, nya polare och ej svensktalande ring ej moms tillkommer på priset (637 inkl.)
509 600 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Lund

Sopbil, traktor och betongblandare - BRUDER

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
UNDER HALVA PRISET Vi vill sälja våra bilar. De har varit roliga att leka med men nu är vi lite för gamla för dem. Vi har bara lekt inomhus med dem. Det är: En betongblandare som ny kostar ca 450 kr. Vi vill gärna ha 199 kr. Traktorn kostar ca 470 kr ny (de extra hjulen köpes separat). Vi vill gärna ha 199 kr. (hjulen & traktorn säljes endast tillsammans) Sopbilen kostar ny ca 500 kr. Vi vill gärna ha 199 kr. På traktorn kan man ta av skopan motvikterna och de extra hjulen. Man kan också styra den genom takluckan med hjälp av en förlängd ratt. Träffas säkrast på telefon. Försöker hinna med att läsa mailen men end på kvällarna.
199 kr
Blocket.se