Quantcast
Till salu inom: ”

betongvibrator säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Betongvibrator säljes. Årsmodell: 2009 1-fas Tidigare uthyrningsobjekt fungerar och testad efter varje användningstillfälle. Denna vibrator stav säljes på uppdrag av större uthyrningsföretag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 2 April. Klicka på länken nedan för att komma till auktionen.
Hasses Hyr & Maskin AB har varit verksam inom maskinuthyrning sedan 1976. Vi säljer idag många ledande märkesvaror inom: Trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes och skyddsskor. Vi har också en stor verkstad för branschens alla behov. Vi är verksamma i hela Roslagen från Forsmark i norr till Åkersberga i söder.
-Kraftfull bensindriven betongvibrator som är lätt att bära med sig i och med att motorn är monterad på en bekväm mes. -Utväxling gör att inte så högt varvtal krävs för många vibrationer per minut. -Lätt att växla mellan vibratorhuvud och skaft med snabbkoppling. Motor: 2.5HP Honda Hastighet: 11000-12000 vibrationer/minut Skaft: 0.6-6.4m Ring Gustav
Valv +väggvibra. 1000:-/st
Vibra med 45mm tub,tuben helt ny aldrig använd 1-fas

... eller prova att söka på betongvibrator vibrostav