Quantcast
Till salu inom: ”

bianchi säljes

Bianchi

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

CV 200 Bänkmodell (med tillhörande underskåp) (BVM 921 E4S). Kaffe från bönor och 5 st instantbehållare. Se länk nedan för mer fakta http://www.coffeeplease.se/images/CV200.pdf Test är gjort på KVD endast för att se att maskinen går igång samt att display verkar fungera. Bryggning är inte testad. Maskinen har fungerat bra hos säljaren. Maskinen har ett underskåp med möjligheter till förvaring. Kaffemaskin av kvalitets märke från välkända BIANCHI. Maskinen har varit i bruk fram till auktion. Säljs för företag.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-02-16 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
CV 200 Bänkmodell (med tillhörande underskåp) (BVM 921 E4S). Kaffe från bönor och 5 st instantbehållare. Se länk nedan för mer fakta http://www.coffeeplease.se/images/CV200.pdf Test är gjort på KvD endast för att se att maskinen går igång samt att display verkar fungera. Bryggning är inte testad. Maskinen har fungerat bra hos säljaren. Maskinen har ett underskåp med möjligheter till förvaring. Kaffemaskin av kvalitets märke från välkända BIANCHI. Maskinen har varit i bruk fram till auktion. Säljs för företag.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-02-23 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Säljer en fin mountainbike i gott skick, har nu en cykel för mycket och därför är denna till salu. Passar dig som är 180cm lång eller längre. Det är en Bianchi DOSS Storlek: 48 Gaffel: Rock Shox Dart 2 Turnkey 100mm travel Lockout Bromsar: Shimano, skivbromsar fram och bak Reglage: Shimano Alivio Växlar: Shimano Deore Standardpedaler ingår och däck finns lite olika att välja på. Vill du ringa så skicka ett mail först, lägger inte ut några telefonnummer på blocket. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hyr ut en tvåa med 6 sovplatser (en rymlig soffa och en dubbelsäng + två madrasser). Bra läge, ca 15minuter härifrån till stan till fots. Finns balkong med kvällssol och affär finns nära och även nära till varamon. Internet finns. Egen mat och egna sängkläder medföres. Aktuella datum; Tjejvättern den 8juni. Halvvättern den 9juni. Bianchi vättern 13juni. Vätternrundan 14-15juni. 500kr/person per natt.
Min välservade Bianchi säljes, eftersom jag ska köpa en mindre modell (Jag är 172 cm och cykeln passar något längre cyklister). Jag är mekniker och har servat cykeln genomgående. Alla kullager har justerats och smörjts, bromsklossarna utbytta till moderna. Cykeln har några repor (normalt efter cykelns ålder), men är i gott skick för cykling! Cykeln kommer att säljas med originalpedaler (inte de som visas på bilden). Continental grand prix däck. email: jimdagaris@yahoo.com.au