Quantcast
Till salu inom: ”

bianchi cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bianchi RCX395. Min gamla bianchi står bara och skräpar så nu slumpar jag iväg den. Det är en lättvikstram som är designad för att gå fort. Det ända felet på cykeln är framväxeln. kedjeföraren behöver ställas in eller bytas. i övrigt fungerar bromsarna och bakväxeln perfekt. Jag är 1,75 lång. Den passar någon som är ungefär min storlek. Orginalkvittot på cykeln följer med. Cykeln står i västra frölunda.
Säljer nu min Bianchi pgs tillökning i familjen och stort pengabehov, ärvt cykeln av min bortgågna bror så vet tyvärr inte så många detaljer om den etc, vet bara att allt fungerar och att den är i väldigt bra skick. Inga oseriösa köpare bör höra av sig, säljer den billigt för jag måste ha barnvagn och jag tävlingscyklar ej. Pris 5500;- BVSA! Anträffbar j princip hela dagarna på telefon, även mail.
Hej! Jag har tänkt att sälja min mountainbike för att jag inte använder den p.g.a att jag ska skaffa moped och har redan en annan gammal cykel som reserv. Cykeln är köpt hos Jockes cykel i Åhus och den är 4 år gammal. Den har kostat 13000 kr. Den är 27 växlad och 28 tummare. Märket är av Bianchi, mycket bra mountainbike märke. Den är i nyskick och nyservad av Jockes cykel. Nästan allt är nytt. Mer info kan ni få om ni är intresserade.
IPad 2 wifi 16GB i mycket fin skick (nyskick), originalkartongen medföljer med alla tillbehör. Finns inte en enda repa på varken fram eller baksidan. Jailbreakad iOS 5, men kan givetvis återställa den till normal om så önskas. Svart fodral samt silikon skal medföljer också. Köpt hos Dustin 2011-10-06. Kvitto och garanti finns. Jag kan skicka via Schenker för 50kr extra. Priset är FAST! ev byte mot racer cykeln (Scott eller Bianchi)
Säljer en mycket fin gammal Bianchi Racer. Det är väldigt fina komponenter på cykeln för sin tid, Mavic hjul, Huret växlar mm. Cykeln är dessutom väldigt lätt och det finns knappt ett enda märke i lacken på den. Sitter helt nya tubdäck fram & bak, dock ej limmade men lim medföljer. Lite extrautrustning så som pump, vattenflaska och liknande. Helt genomgången av mekaniker för övrigt, växlar och bromsar fungerar, hjulen är riktade samt centrerade.