Allt till salu inom "bianchi cykel"

Sortering:
Kumla
Idag

Bianchi vertigo

9 900 kr
Blocket.se
Idag

Bianchi 603 racercykel

4 000 kr
Blocket.se
Oskarshamn
Idag

Bianchi Nitron

14 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Snygg lätt Bianch

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bianchi RCX395. Min gamla bianchi står bara och skräpar så nu slumpar jag iväg den. Det är en lättvikstram som är designad för att gå fort. Det ända felet på cykeln är framväxeln. kedjeföraren behöver ställas in eller bytas. i övrigt fungerar bromsarna och bakväxeln perfekt. Jag är 1,75 lång. Den passar någon som är ungefär min storlek. Orginalkvittot på cykeln följer med. Cykeln står i västra frölunda.
1 700 kr
Blocket.se
Herrcyklar  ·  Värmlands län

Bianchi cykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min Bianchi pgs tillökning i familjen och stort pengabehov, ärvt cykeln av min bortgågna bror så vet tyvärr inte så många detaljer om den etc, vet bara att allt fungerar och att den är i väldigt bra skick. Inga oseriösa köpare bör höra av sig, säljer den billigt för jag måste ha barnvagn och jag tävlingscyklar ej. Pris 5500;- BVSA! Anträffbar j princip hela dagarna på telefon, även mail.
5 500 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Kristianstad

27 växlad mountainbike

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Jag har tänkt att sälja min mountainbike för att jag inte använder den p.g.a att jag ska skaffa moped och har redan en annan gammal cykel som reserv. Cykeln är köpt hos Jockes cykel i Åhus och den är 4 år gammal. Den har kostat 13000 kr. Den är 27 växlad och 28 tummare. Märket är av Bianchi, mycket bra mountainbike märke. Den är i nyskick och nyservad av Jockes cykel. Nästan allt är nytt. Mer info kan ni få om ni är intresserade.
3 000 kr
Blocket.se
Bärbara datorer  ·  Göteborg

Ipad 2, wi-fi, vit, 16gb

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
IPad 2 wifi 16GB i mycket fin skick (nyskick), originalkartongen medföljer med alla tillbehör. Finns inte en enda repa på varken fram eller baksidan. Jailbreakad iOS 5, men kan givetvis återställa den till normal om så önskas. Svart fodral samt silikon skal medföljer också. Köpt hos Dustin 2011-10-06. Kvitto och garanti finns. Jag kan skicka via Schenker för 50kr extra. Priset är FAST! ev byte mot racer cykeln (Scott eller Bianchi)
2 950 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Älvsborg

Mycket fin Bianchi

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en mycket fin gammal Bianchi Racer. Det är väldigt fina komponenter på cykeln för sin tid, Mavic hjul, Huret växlar mm. Cykeln är dessutom väldigt lätt och det finns knappt ett enda märke i lacken på den. Sitter helt nya tubdäck fram & bak, dock ej limmade men lim medföljer. Lite extrautrustning så som pump, vattenflaska och liknande. Helt genomgången av mekaniker för övrigt, växlar och bromsar fungerar, hjulen är riktade samt centrerade.
1 600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj