Quantcast
Till salu inom: ”

biljardbord säljes

Reskontra
F

Tidigare annonser till salu

I ett lugnt och trivsamt område, mellan de två trevliga och aktiva badorterna Lökken och Grönhöj, ligger detta rymliga hus med ett stort aktivitetsrum med biljardbord. Huset är inrett för den stora familjen eller för 2 familjer, som vill ha gott om plats omkring sig. Det finns ett stort allrum med trivsam möblering och med utgång till en stor terrass. Fint kök med klinkergolv och alla tänkbara hjälpmedel. Huset ligger nära den breda sandstranden och havet, där man kan tillbringa många timmar.
Nära Lökken och Lönstrup - orter med mycket charm, bra shoppingmöjligheter och caféer ligger detta semesterhus på en öppen naturtomt i ett lugnt semesterhusområde. Det finns ett stort och trevligt allrum i närheten av det ljusa köket, som är välutrustat. Allrummet är modernt inrett med trivsam möblering. Populärast blir helt säkert swimmingpoolen som ligger i poolrummet tillsammans med bubbelbadet och bastun. Här finns också ett aktivitetsrum med biljardbord och bordtennis, där man kan ha kul. Dessutom finns det 2 fina badrum och 8 sovrum. Ett stort hus för många famijer, som vill ha gott om plats. Området bjuder på stigar och även möjlighet till många promenader i närheten och ner till vattnet.
Hej. Jag ska nu sälja mitt biljardbord i otroligt fint skick på grund av tappat intresse. Längd/spelyta: 185 cm. Bredd: 95 cm. Höjd: 80 cm. Detta medföljer vid köp: 4 köer (två kortare). Alla bollar som behövs. Ett antal kritor. Triangel. Kratta/borste. Kontakta mig om du är intresserad eller för eventuellt mer information.
Ett rum i en trea uthyres fån och med den 5 september till och med den 31 december, lägenheten ligger i ett fräscht studenthus på Lindholmen. Man har tillgång till ett gym i huset, matsal, biljardbord och ett TV-rum med fussballspel. Det tar 10 min in till nordstan med buss, alternativt 4 min med färjan till rosenlund (järntorget). Priset är 3000kr/månad. Ring eller sms:a vi intresse.
Medel stort Biljardbord med räknare snart dags att byta duken.1 Par lampor till biljbord Ett vackert köställ 5 köer varav en ny Samt 1 set beg bollar 1 set nya onvända 1 Ny kö proffs skruvbar delning med väska. Pris för allt 3500 kr Eller separat Bord 1500 Ställ600 Bollar Aramith Premium nya 600 Lampor 600 Kö 700 5 Köer 500 Transport kan ordnas mot bensin kostnad