Quantcast
Till salu inom: ”

biljardbord barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer ett komplett biljardbord i mycket bra skick som inte har använts många gånger, vilket är anledningen till att det ska säljas. Det medföljer kulor, 4 köer i varierande längd samt 2 stödpinnar som fungerar som en "förlängande arm", anpassade för såväl barn som vuxna. Köparen får själv stå för upphämtningen och frakt (bordet står för tillfället i Sundsvall). Biljardbordet går att demontera, totalvikten är 100 kg.
Biljardbord Eton.Hobbybiljardbord Eton. Passar bra för enklare träning om du har ont om plats hemma eller för barnen. Två köer, bollar, triangel, kritor och borste följer med. Spelyta 145 x 70 cm, vikt 25 kg. Alla tillbehör enligt bilden följer med. Spelyta 145 X 70 cm vikt 25 kg OBS, lånad bild men det är exakt likadant och i bra skick, knappt använt. Spetsen till ena kön har dock försvunnit. Pris 500:- Kan disk. vid snabb affär
Hej! Jag är nu sugen på att sälja mitt gamla biljardbord eftersom jag blivit äldre och biljardbordet är för lite yngre barn än mig :) En kö fattas så det finns bara en kvar, och trekanten som man lägger inbolarna i är borta med, men allt annat är perfekt! Även finns det en gammal fläck på biljardbordet som man inte ser så mycket! Annars är allt på plats! Eftersom jag gick biljardbordet för 2-3 år, har jag tyvärr inte kvar kvittot eller kartongen kvar. Priset kan vi prata via telefon! Är du sugen så hör av dig :)
Perfekt julklapp till barnen. Enkelt men fullt spelbart biljardbord. Placeras med fördel på ett annat bord. Bordet levereras med 2 st. 90 cm köer, 1 set 38 mm bollar, triangel, 2 st. kritor samt borste. Yttermått: 91 x 48 x 20 cm Vikt: 8 kg. Om företaget Alltid fri frakt när man beställer på vår hemsida. Handla nu och betala i slutet av februari - helt räntefritt, perfekt för julklapparna.