Quantcast
Till salu inom: ”

billig träd klädhängare hall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljus, optimalt planerad etta med kök vid John Bergs Plan på Kungsholmen. Lägenheten ligger tre trappor upp, har balkong och milsvid utsikt mot både norr och söder. Huset är byggt 1938. Hela huset inklusive hiss, tvättstuga och förråd, liksom lägenheten, totalrenoverades år 2010 och är i toppskick. Lägenheten har parkettgolv och bevarade funkisdetaljer. Rummet är ljust, rymligt och har stora fönster samt utgång till balkong. Köket är helt nytt och väldigt välplanerat med nya vitvaror. Spis med glashäll och fyra plattor, bra köksfläkt, kyl med frysfack, mycket bänkyta och många skåp. Badrummet är helkaklat med badkar och handduksvärmare. Hallen har skåp och klädhängare. Säkerhetsdörr. Värd Svenska Bostäder. Till lägenheten hör ett fräscht, säkert och lättillgängligt källarförråd om 9 kvm. Tvättstugan är stor och toppmodern. Trevlig gård med gräsmatta, stora träd och utemöbler. Lugnt och tyst område med högt läge och mycket grönska. 3 min till Fridhemsplans T-banestation på Mariebergsgatan. 7 min till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och bra mataffärer. 5 min till Stadshagens T-banestation. Buss 49 stannar utanför huset. Även mycket nära till buss 1, 3 och 4. Goda parkeringsmöjligheter (boendeparkering med gott om platser precis utanför huset). Nära till vatten och fina promenadstråk längs Kungsholms strand.
Säljer ett supersnyggt vägghängt träd / klädhängare från Swedese . Den stora modellen . Lika snyggt att ha i hallen som i vardagsrummet . Inga repor finns på trädet , det enda att anmärka är små svarta 'avfärgningar' i mellan ett par grenar (se bild) . Men det är inget man ser om man inte kommer riktigt nära . Annars som nytt ! Googla för mått! Nypris för trädet är 2995:- Nu 1900:- Återkom gärna vid fler frågor ! Finns annonsen kvar , finns trädet kvar .
Säljer en klädhängare/hatthylla med 14 knoppar i fin svart metall. Den består av 5 delar som är ca 60 cm höga o 40 cm breda. Man kan montera den som ett träd tex. Hängaren kan formas lite som man vill och därav går bredd o höjd att anpassas. Men den kan mäta tex 1,5 m i höjd o ca 1 m i bredd. Men den kan säkert bli både större o mindre. Den är även suverän i hall då både barn o vuxna kan hänga på samma klädhängare.
Klädhängare som monteras på vägg 194cm hög, nypris 2895:- ca 1 år gammal och i nyskick. Ej prutbart. http://www.rum21.se/sv/artiklar/hall/tree-wall-rockhangare.html
Sätt prägel på din hall med en unik klädhängare! Detta är ett hantverk av återvunnet material och varje träd är unikt för sig. Den är vägghängd och går att få i den färg och storlek du önskar så den passar din hall perfekt. Materialet består av järnrör och armeringsjärn. Pris från; 2000:- + ev. fraktkostnad Går att hämtas i Umeå.