Quantcast
Till salu inom: ”

stolpskor träd stolpklättring säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tröjor

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har ca 10 träd som skymmer solen vid vår sommarstuga. Vi är två systrar utan nån som helst erfarenhet av trädfällning, varpå vi önskar att nån vänlig person med behov av träd/ved vill hjälpa oss. Vår tanke är att ni får träden gratis mot att ni tar ned dom och transporterar dem därifrån. Vi önskar behålla ett nedfällt träd själva för framtida behov av ved. Det kan även vara aktuellt att ta ned ett mindre antal träd om det passar er bättre. Träden är av mestadels tall och de står på en ås i ett mindre sommarstugeområde mellan Gävle och Hedesunda. Några av träden står rätt nära stugan. Ring, maila eller skicka sms för frågor eller mer info! (OBS ibland händer det att jag ej kan svara i telefon pga av blöjbyte på barnen. Lämna meddelande eller ring igen!)
Dracena reflexia pleomele. Song of Jamacia Plus en tung svart kruka från Bolagret, 50 cm hög. Träd + kruka är totalt 170cm högt. Säljes pga platsbrist. Skötselråd: Trivs i miljöer med torr och varm luft både under sommar- och vinterhalvåret. Trivs på ljus växtplats men klarar även av att stå en bit in i rummet. Undvik att placera plantan i starkt solljus då bladen lätt kan bli bruna och brända. Vill ha jämn tillgång på vatten under den ljusa årstiden. Dra ner på vattningen under den mörka årstiden. Näringsvattna en gång per vecka från april till augusti. Trivs i normal rumstemperatur året om. Omplantera yngre exemplar på våren i väldränerad krukväxtjord av bra kvalité. Vänligen maila. Pris kan diskuteras vid snabb affär. /Lina Källa: http://www.blomsterframjandet.se/website1/1.0.1.0/99/1/index.php
Jag har en stuga i Örarna i Luleå där jag behöver få bort lite träd från tomten. Den som kan fara dit och kapa ner samt forsla bort träden får ta dom. Grenar mm behöver inte forslas bort det kan jag göra själv. Bara att kapa och lämna kvistarna. Så för den som behöver mkt ved eller kanske till en timring? Hör av er. Jag uppskattar det till ca 70 träd, ganska stora och det är blandat granar och björkar. Ni behöver heller inte ta allt, behöver ni bara 2 träd så får ni komma och ta det. Ni kan altså ta den mängd ni själva önskar. Ring för mer info.
Annonstext: Dracena reflexia pleomele. Song of Jamacia Plus en tung svart kruka från Bolagret, 50 cm hög (krukan kostade i butik ca700kr). Träd + kruka är totalt 170cm högt. Säljes pga platsbrist. Skötselråd: Trivs i miljöer med torr och varm luft både under sommar- och vinterhalvåret. Trivs på ljus växtplats men klarar även av att stå en bit in i rummet. Undvik att placera plantan i starkt solljus då bladen lätt kan bli bruna och brända. Vill ha jämn tillgång på vatten under den ljusa årstiden. Dra ner på vattningen under den mörka årstiden. Näringsvattna en gång per vecka från april till augusti. Trivs i normal rumstemperatur året om. Omplantera yngre exemplar på våren i väldränerad krukväxtjord av bra kvalité. Vänligen maila. Pris kan diskuteras vid snabb affär.
Stolpskor av den hederliga modellen som lämpar sig utmärkt för klättring vid trädfällning eller stolpklättring. Gör det smidigt och klättra som en katt, snabbt och enkelt!