Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Vit lekstuga i bra skick. Bytt takpapp, väggpanel och målad för ca 1 år sedan. Bredd 179 cm, längd 250 cm och höjd ca 180 cm i nock. Går att flytta och transportera på bilsläpkärra som kan hyras på Statoil och dras av vanlig personbil. Har själv gjort det och flyttat den med hjälp av ett par kompisar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej världens bästa släpvagn säljes!. Den är tyvärr fortfarande registrerad som mögelkub (Husvagn) och ej besiktad. Är ombyggd av en Cavalier 1980 med 1000kg totalvikt. Flakmåttet är 3.8meter gånger 1,48 meter invändigt. bromsar och belysning funkar fint behöver en bättre bakläm och surrningsöglor och däck med bättre viktklass, +lite småfix inför bes/reg. Endast vinterdäck urdubbade. Går hur fint som helst att hämta virke med ändå. kostar 1200kr att väga och regbes sänker priset med detta.
Mycket ovanligt fordon. Diesel, v8 (6,2), automatlåda, servostyrning, kulsprutelucka m.m. Lättkörd och går fint i motor och låda. Den är inte bepansrad eller skottsäker. Har inga kulhål eller skador. Den är registrerad som tung lastbil men är inte besiktigad. Det återstår en del att göra om man vill få den i trafik och man bör vara ordenligt insatt för att lyckas. Eftersom fordonet inte kan transporteras på en bilsläpkärra kan jag erbjuda frakt på maskintrailer. Priset kan diskuteras men byte är inte intrssant.

... eller prova att söka på bilsläpkärror nya