Quantcast
Till salu inom: ”

bilsläpkärror säljes

Tidigare annonser till salu

Mondeo i bra skick, bes & skattad till sep. 2012. Går kanonbra förutom att växellådan krånglar. Felet kan vara i växellådan eller elektroniken till den. Detta behöver fixas till. Måste således fraktas på bilsläpkärra. Lacken är bra med endast några små rostprickar. Främre spoiler är skadad. LM-fälgar sitter på. AC:n fungerar perfekt. Stereo finnns. Fullservad i alla år enligt bok, senast vid 23.500 mil. Har nu gått 24700 mil. 3000:-. Ring 070-651 97 61, Lennart.
Vit lekstuga i bra skick. Bytt takpapp, väggpanel och målad för ca 1 år sedan. Bredd 179 cm, längd 250 cm och höjd ca 180 cm i nock. Går att flytta och transportera på bilsläpkärra som kan hyras på Statoil och dras av vanlig personbil. Har själv gjort det och flyttat den med hjälp av ett par kompisar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej världens bästa släpvagn säljes!. Den är tyvärr fortfarande registrerad som mögelkub (Husvagn) och ej besiktad. Är ombyggd av en Cavalier 1980 med 1000kg totalvikt. Flakmåttet är 3.8meter gånger 1,48 meter invändigt. bromsar och belysning funkar fint behöver en bättre bakläm och surrningsöglor och däck med bättre viktklass, +lite småfix inför bes/reg. Endast vinterdäck urdubbade. Går hur fint som helst att hämta virke med ändå. kostar 1200kr att väga och regbes sänker priset med detta.
Mycket ovanligt fordon. Diesel, v8 (6,2), automatlåda, servostyrning, kulsprutelucka m.m. Lättkörd och går fint i motor och låda. Den är inte bepansrad eller skottsäker. Har inga kulhål eller skador. Den är registrerad som tung lastbil men är inte besiktigad. Det återstår en del att göra om man vill få den i trafik och man bör vara ordenligt insatt för att lyckas. Eftersom fordonet inte kan transporteras på en bilsläpkärra kan jag erbjuda frakt på maskintrailer. Priset kan diskuteras men byte är inte intrssant.

... eller prova att söka på bilsläpkärror nya