Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna 2000 symaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Symaskin i nyskick! Köpte den för ca 1,5 år sedan i hopp om att börja sy kläder och väskor, men den har mest bara stått i vägen hela tiden istället. Att sy är nog inte min grej trots allt. Här kan ni läsa mer om den. http://www.husqvarnaviking.com/se/17449_17881.htm Har hittat att man kan köpa en ny för strax under 4000 så jag tänkte mig 2000. Men priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär. Mail är att föredra.
Inte använd på länge men verkar fungera som den ska. Bara att sätta igång att sy eller att den behöver en service du får ta det för vad det är därav priset 300kr (bara kul om den kommer till användning igen) Det finns en väska till (men den är ful) säljes pga sjukdom. 073-7271653 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En klassisk Husqvarna, en svensktillverkad kvalitetsmaskin med många sömmar som klarar det mesta. Många tillbehör. Säljer fungerand i mycket bra skick symaskin av märket Husqvarna 2000 modell 705H. Kan visas både i Malmö eller Sjöbo. mm Eller högstbjudande. Bäst är det om du skickar ett mail eller sms.
Fin & gedigen symaskin med alla tillbehör. Fungerar men skulle behövas gå igenom litegrann, smörjas mm.