Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna 2000 symaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Inte använd på länge men verkar fungera som den ska. Bara att sätta igång att sy eller att den behöver en service du får ta det för vad det är därav priset 300kr (bara kul om den kommer till användning igen) Det finns en väska till (men den är ful) säljes pga sjukdom. 073-7271653 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Äldre gedigen symaskin. Husqvarna 2000 colormatic Många nyttosömmar och dekorsömmar Många tillbehör som pressarfötter,mejsel,spolar mm Har stått ett tag. Så den behöver en service. Raksöm och sick-sack funkar klockrent :) Passa på och gör ett fynd. På symaskinsaffärer ligger denna på 2500-3000 kr. Jag säljer den för enbart 700 kr då den behöver en service. Prutat och klart. Besvarar enbart via tlf. Ej mail. Talar endast svenska. Ring ej efter kl 19 Annons tas bort när symaskinen är såld.
En klassisk Husqvarna, en svensktillverkad kvalitetsmaskin med många sömmar som klarar det mesta. Många tillbehör. Säljer fungerand i mycket bra skick symaskin av märket Husqvarna 2000 modell 705H. Kan visas både i Malmö eller Sjöbo. mm Eller högstbjudande. Bäst är det om du skickar ett mail eller sms.
Fin & gedigen symaskin med alla tillbehör. Fungerar men skulle behövas gå igenom litegrann, smörjas mm.