Quantcast
Till salu inom: ”

blå lekmadrass ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har barnen vuxit ur babykorgen som har hyst två generationer bebisar. Den är perfekt till den lilla bebisen när spjälsängen känns lite stor i början, väldigt mysig och ombonad. Tyg och madrass ingår. 500kr En stor lekmadrass, 200x160 cm som är jättebra att busa på, träna kullerbytta eller bara sitta och leka på istället för direkt på golvet. Det är en bäddmadrass som är klädd med ett sytt fodral, 150kr Blått Mammut bord från Ikea med fyra gröna pallar till, 100kr
En stor lekmadrass bestående av 4 kuddar som fylls med luft med t ex en hårfön och ett mjukt och skönt överdrag i blått från IKEA.Mycket fint skick, nypris ca 1500 kr säljs för endast 500 kr.
Två "lekmadrasser" säljes. 1 st blå IKEA PS SKÖN, mått 150x150x25 cm (bredd, längd och höjd). Stor lekmadrass med luftkuddar! Pris 500 kr. 1 st röd lekmatta, mått 190x95x3 cm (längd, bredd och höjd). Pris 100 kr. Paketpris 550 kr.
Säljer vår fina spjälsäng som man kan fälla ena sidan på. På det sättet kan man lättare ta i och ur barnet utan att få ryggskott och man kan också ha barnet i spjälsängen bredvid sin egen säng och ha lättare att lyfta i och ur det på natten. Stabil säng och sidan fälls enkelt ner och upp och hålls på plats med två spärrar. Med sängen följer en madrass som har haft madrassydd på sig och därför är som ny. Sängen är i superfint skick. Pris inkl madrass 900 kr Säljer även en lekmadrass / hoppmadrass / myshörna Blå med blåa ringar/prickar. Mysig att ha i sovrummet eller kul att ha i lekhörnan. Håller för vuxna och barn. Har varit jättepopulär här hemma. Kommer från en IKEA PS serie och är tyg som vilar på luftfyllda kuddar som enkelt blåses upp med vanlig hårfön. Har inte tappat formen det minsta sedan vi blåste upp den för 2 år sedan. Pris 200 Om du vill så maila ditt nummer så ringer vi upp
IKEA PS lekmadrass i mycket fint skick. Mått 150 cm*150 cm Madrassen består av uppblåsbara kuddar som enkelt blåses upp mha hårfön och ett tjockt, mjukt överdrag i en härlig blå färg med blixtlås. Tar liten plats att förvara. 500 kr.