Quantcast
Till salu inom

"blå lekmadrass ikea säljes"

Malmö
Idag

kökstång

20 kr
Citiboard
Huddinge
Idag

IKEA lektält

100 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Tv bänk

400 kr
Citiboard
Vallentuna
Igår

Bord, Stolar , Hylla och Bä...

200 kr
Blocket.se
Burlöv
2 dagar

Komplett 120 säng med sängram

2 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Luftfylld madrass från IKEA

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En stor lekmadrass bestående av 4 kuddar som fylls med luft med t ex en hårfön och ett mjukt och skönt överdrag i blått från IKEA.Mycket fint skick, nypris ca 1500 kr säljs för endast 500 kr.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholms län

Lekmadrasser

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två "lekmadrasser" säljes. 1 st blå IKEA PS SKÖN, mått 150x150x25 cm (bredd, längd och höjd). Stor lekmadrass med luftkuddar! Pris 500 kr. 1 st röd lekmatta, mått 190x95x3 cm (längd, bredd och höjd). Pris 100 kr. Paketpris 550 kr.
550 kr
Blocket.se

Spjälsäng samt lek- och mysmadrass

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer vår fina spjälsäng som man kan fälla ena sidan på. På det sättet kan man lättare ta i och ur barnet utan att få ryggskott och man kan också ha barnet i spjälsängen bredvid sin egen säng och ha lättare att lyfta i och ur det på natten. Stabil säng och sidan fälls enkelt ner och upp och hålls på plats med två spärrar. Med sängen följer en madrass som har haft madrassydd på sig och därför är som ny. Sängen är i superfint skick. Pris inkl madrass 900 kr Säljer även en lekmadrass / hoppmadrass / myshörna Blå med blåa ringar/prickar. Mysig att ha i sovrummet eller kul att ha i lekhörnan. Håller för vuxna och barn. Har varit jättepopulär här hemma. Kommer från en IKEA PS serie och är tyg som vilar på luftfyllda kuddar som enkelt blåses upp med vanlig hårfön. Har inte tappat formen det minsta sedan vi blåste upp den för 2 år sedan. Pris 200 Om du vill så maila ditt nummer så ringer vi upp
900 kr
Blocket.se