Allt till salu inom "blåpannad amazonpapegoja"

Sortering:
Amazonpapegoj
Järfälla
6 dagar

Amazonpapegoj Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
pappegoja
Burlöv
28 dagar

pappegoja

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Tidaholm

Blåpannad Amazonpapegoja

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ester är 16 år och en glad och pigg goja. Hon är handtam och vill gärna sitta på axeln och mysa. Lätt att ha att göra med, snäll och nyfiken. Hon föredrar män men kommer överens med alla. Vi köpte henne som sällskap åt vår amazonhane men kärlek uppstod inte alls. Nu vill vi att hon får bo hos någon som kan ge henne den uppmärksamhet hon förtjänar och kräver. Hon kan ringa som en telefon och gillar att springa omkring på golvet. Flyger bra och älskar att leka och kela och äta smörgås. Hon vill ha mycket sällskap och vill vara lös när någon är hemma. Ester säljes med bur och tillbehör.
4 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Luleå

Blåpannad amazonpapegoja

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
på grund av ändrade arbetsförhållande och tidsbrist så tycker vi att Rambo är värd att komma till ett hem där han får den tid han så väl behöver. Rambo är van vid mycket folk och djur. ju mer livat desto bättre trivs han. Rambo är en glad kille på 18 år som när han väl känner dig, både pratar, visslar och sjunger. Ett krav är att du har fågelvana och vet vad det innebär att ha en papegoja. (Ringmärkt och könstestad) Stor fin bur på hjul, leksaker och en liten bur medföljer.
8 500 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Helsingborg

Blåpannad Amazonpapegoja

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Blåpannade amazonpapegojan Göran Persson söker tyvärr nytt hem pga allergi. Göran är en hane på 5år, Handuppmatad, Pratglad, Fungerar bra med andra husdjur, Social, berättar gärna roliga historier, vill gärna vara med överallt både i dusch som matbord, ligger gärna och slappar i soffan med husse eller matte, Röstar blått, Uppfödarbevis, DNA testad. Priset inte viktigast, det viktiga är att Göran får ett varaktigt hem med mycket kärlek. Medföljer stor bur med måtten B: 150cm D:90cm H: 160cm innehållande Görans favoritleksaker m.m. För info ring: Peter. Observeras mail besvaras ej ( Lånad Mail )
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Landskrona

Blåpannad Amazonpapegoja

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Kraftfull Blåpannad Amazonhane som är född i Juli månad 2012. Han är ringad med SF-ring och uppfödningsbevis medföljer. Han är född i voljär och föräldramatad. fågel är inte tam och kan inte tala men tidigare ungar efter föräldraparet har visat sej ha blivit goda talare! Det går bra och använda honom till både avel som tam-fågel. Pris 3.100:- p o k OBS! Fågeln sälj utan bur! var god ring 070- 5927180 eller 0418-661440 jag är tacksam om jag slipper prutare och oseriösa köpare
3 100 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Partille

Blåpannade amazonpapegojor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
tyvärr så måste jag sälja mina papegojor som jag har haft i 2 år nu! pga att jag inte har längre den tiden de kräver av mig! de är 3 år gamla! nazi och nima heter de. båda är väldigt tama, specielt nazi (honan). säljes endast tillsammans med bur! köpte de för 21 000 kronor i zoohandeln inkl bur. de är ringmärkta och har uppfödarbevis. all mat och leksaker kommer självklart medföljas :D skulle det vara något ni undrar så ring gärna kan tänkas gå ner i pris vid snabb affär.
9 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj