Quantcast
Till salu inom: ”

amazon papegoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en Ecuador Amazon som är 10 månader gammal. Då vi tyvärr inte har den tid som behövs till honom så har vi beslutat att sälja honom. Han är handtam och en väldigt trevlig fågel. Han är också van vid hundar och barn. Säljes med uppfödarbevis. Är inte DNA testad så vi är inte säkra på könet. Ring för mer info. Pris för fågel + bur är 4000 kr. prutat och klart. Snackare och bildsamlare undanbedes. Endast seriösa svar tack !!!
Vi har Venuzuela papegoja. Den är ca 15år, kan bli upp till 75 år. De e en rackare till o va högljudd, om man inte gosar med honom. Gillar inte killar. Kan förvisso va bara mej han inte gillar! Däremot min fru ligger högt i kurs, hon kan gossa med honom hur som helst. Ej DNA testad. Så de e inte helt klart att de e en kille. Inga leksaker medföljer. 500: för gojan. Kan köpas utan bur. 1500:- för buren. Endast mail. Bör ha erfarenhet av större papegojor.
Hej! Måste nu med sorg i hjärtat, sälja min Venzuela amazon - då jag har tidbrist med honom. Han är 16 år och ej ringmärkt. Han är mycket snäll och social. Har dock en förkärlek till damer, då han tyr sig bäst till dem. Han älskar att, vara ute och flyga, samt sitta på axeln och bli kliad i nacken. Ser helst att kommer till en seriös person, med fågelvana av stora papegojor. M.v.h Jaana
Nu har vi bestämt oss att hitta ett nytt hem åt vår blåpannad amazon med namnet Maja på två år . Vi har inte tiden till henne . Hon är en väldigt lätt lärd papegoja som lär sig ord väldigt snabbt . Några ord hon kan är Maja , goddag goddag , pappa , hej Maja och några ord till plus vissla . Hon vill gärna va med mycket ! Hon säljes endast till ett gott hem helst till någon som kan om rasen . Hon är inte köns testad . Priset är med hennes bur och leksaker .
En äldre gojja letar ny bostad för sin pension.Vi vill att du ska ska ha erfarenhet om papegojor, gärna redan ha en så hon får sällskap.Väldigt osäker och försiktig av sig. Men åker gärna med på axeln. Kan säga några ord och lär sig fortfarnade nya=) Hon är inte så förtjust i barn som för liv, då blir hon osäker,stressad och skrikig. För mer info ring, svarar ej på mail.Ges ändast iväg till rätt hem. Mvh Maria