Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Riktig snygg och välbevarad vintage trench från 60-talet. Material i läder, kragen är av äkta blårävspäls, strl Medium. "Leather Fox Fur Collar Pea Coat Trench", inköpt i New York. Jag står för frakten om du inte bor i Stockholm. Oseriösa personer som bara är nyfikna behöver ej göra sig besväret att höra av sig! Priset kan diskuteras vid snabb affär! 2 600:-
Övrigt, stl. One size, dam Hej! Nu är det dags att sälja min fina blårävspäls som knappt är använd. Mycket fint skick, som ny, modern och väldigt uppskattad! Värmer skönt nu till höst och vinter och passar fint till skinnjacka och även till andra kappor. Ring mig för mer information: 076-05 32 697. 3 400:-
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Hej, säljer nu en balklänning som endast är använd en kväll. Det är en kortsettklänning med vid kjol, samt paljett/pärl- dekoration. Då klänningen är i strl 38-40 med knyt i ryggen så är den justerbar till olika storlekar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 42 (M), dam Jättefin äkta blårävspäls säljes. Modell Jacka i stl 42. Nyskick. Längd 78 cm. Verkligen jättefin!! Hör av dig om du vill ha fler mått. Vid eventuellt behov av att skicka pälsen står köparen för frakten! Vid intresse mejla eller ring/smsa 0705-12 55 58 Obs! Endast seriösa köpare, tack!
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Jag vill nu sälja min jacka i blårävspäls då jag endast använt den en gång. Köpte den i oktober och den är helt i nyskick med en mycket fin päls. Man stänger jackan med små "hällor" och det finns två gömda fickor. Nypris: 5000. Mitt pris: 2000kr PRUTAT OCH KLART. Jag finns i Jakobsberg, maila vid intresse och för fler bilder.

... eller prova att söka på pris på en lång blårävspäls