Allt till salu inom "blüthner flygel"

Sortering:
Flygel (el)
Idag

Flygel (el) Visa liknande

35 000 kr
Blocket.se
Flygel Blüthner
Huddinge
1 månader

Flygel Blüthner Visa liknande

44 000 kr
Blocket.se
Blüthner Flygel
Eslöv
2 månader

Blüthner Flygel Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
flygelskal
Säffle
Igår

flygelskal

4 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Flygel Bluthner Slumpas

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nytt lägre pris! 49000:- tokbilligt! Nu är den även nypolerad! En flygel för konsertpianisten, studioägaren eller den som vill ha en förnämlig möbel. Bluthner från 1920 i topskick. Renoverad av Andre Studentski som stämmer MSO och Musikhögskolans flyglar och pianon. Alla hamrarna är bytta och finjusterade. Flygeln har sedan stått i Studiosaga och använts på 3 inspelningar! (2 CD produktioner). Den är 190 cm lång och har en fantastisk lågbas fint mjukt mellanregister och en otroligt fin brilljans i det höga registret. Vänligen endast seriösa köpare! Ett outstandning instrument som bör hamna i rätt händer! OBS! Sänkt pris!
49 000 kr
Blocket.se

Flygel Blüthner 185 cm renoverad

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Nyligen renoverad Blüthnerflygel från 1912 i bra skick. Bytta stämnaglar och strängar. Renoverad och justerad mekanik och hammarlag. Renoverad för 15 000 kr för två år sedan. (kvitton finns) Stor och vacker ljudbild med rejält djup i basen och mjuk fin Blüthnerklang. Pall medföljer. Pris kan diskuteras inom rimliga gränser och för rätt köpare. Säljes pga flytt. Transport ombesörjes av köparen. Flygeln står lätt tillgänglig i en villa.
20 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholm

Flygel Blüthner

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Flygel Blüthner Vacker flygel från klassisk tillverkare. Besiktigad och värderad av pianotekniker i januari 2012. Flygeln är tillverkad 1921 men är i mycket gott skick. Det finns inga sprickor i resonansbottnen eller andra skador. Det finns heller inga ojämnheter i anslaget över klaviaturen och den håller stämningen påfallande bra. Har dock inte samma avancerade repetitionsmekanik som en modern konsertflygel. Marknadsvärdet bedömdes till 20 000 kr eller mer. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Kontakta Björn på 070-781 04 10 för frågor eller bud.
20 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Sandviken

Flygel Blüthner 1919

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Tysk flygel av märket Blüthner, gjord år 1919 i Leipzig. Den är 180 cm på längsta stället, alltså mindre än en konsertflygel. Flygeln är av god kvalité (bra järn i konstuktionen och bra nagling) och håller stämningnen mycket bra. Ett utmärkt övningintrument! Den är dock lite sliten utseendemässigt i lacken, matt på sina ställen p.g.a att den stått i solljus hos en tidigare ägare.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj