Quantcast
Till salu inom: ”

blüthner flygel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nytt lägre pris! 49000:- tokbilligt! Nu är den även nypolerad! En flygel för konsertpianisten, studioägaren eller den som vill ha en förnämlig möbel. Bluthner från 1920 i topskick. Renoverad av Andre Studentski som stämmer MSO och Musikhögskolans flyglar och pianon. Alla hamrarna är bytta och finjusterade. Flygeln har sedan stått i Studiosaga och använts på 3 inspelningar! (2 CD produktioner). Den är 190 cm lång och har en fantastisk lågbas fint mjukt mellanregister och en otroligt fin brilljans i det höga registret. Vänligen endast seriösa köpare! Ett outstandning instrument som bör hamna i rätt händer! OBS! Sänkt pris!
Nyligen renoverad Blüthnerflygel från 1912 i bra skick. Bytta stämnaglar och strängar. Renoverad och justerad mekanik och hammarlag. Renoverad för 15 000 kr för två år sedan. (kvitton finns) Stor och vacker ljudbild med rejält djup i basen och mjuk fin Blüthnerklang. Pall medföljer. Pris kan diskuteras inom rimliga gränser och för rätt köpare. Säljes pga flytt. Transport ombesörjes av köparen. Flygeln står lätt tillgänglig i en villa.
Flygel Blüthner Vacker flygel från klassisk tillverkare. Besiktigad och värderad av pianotekniker i januari 2012. Flygeln är tillverkad 1921 men är i mycket gott skick. Det finns inga sprickor i resonansbottnen eller andra skador. Det finns heller inga ojämnheter i anslaget över klaviaturen och den håller stämningen påfallande bra. Har dock inte samma avancerade repetitionsmekanik som en modern konsertflygel. Marknadsvärdet bedömdes till 20 000 kr eller mer. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Kontakta Björn på 070-781 04 10 för frågor eller bud.
Tysk flygel av märket Blüthner, gjord år 1919 i Leipzig. Den är 180 cm på längsta stället, alltså mindre än en konsertflygel. Flygeln är av god kvalité (bra järn i konstuktionen och bra nagling) och håller stämningnen mycket bra. Ett utmärkt övningintrument! Den är dock lite sliten utseendemässigt i lacken, matt på sina ställen p.g.a att den stått i solljus hos en tidigare ägare.