Allt till salu inom "august förster piano"

Sortering:
Piano
3 månader

Piano Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
Piano
Örebro
5 månader

Piano Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Gratitude
Butik

Gratitude

194 kr
NYTT Cdon

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Stockholm

Mycket vacker vit August Förster

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Mycket vackert och elegant piano av det förstklassiga märket August Förster. Pianot är i högglanspolerad vit med mässingsdetaljerna i nyskick. Pianot har 88 tangenters klaviatur och är nystämd till 440 hz. Tillhörande pall ingår. I priset ingår transport och inbärning samt ett års garanti. Mått Höjd: 112 cm Längd: 143 cm Djup: 63 cm Besök gärna vår hemsida på www.pianorgel.se.
14 900 kr
Blocket.se
Piano  ·  Markaryd

Kvalitetspiano August Förster

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
August Förster Piano i mycket fint skick. Ett riktigt kvalitetspiano med fantastiskt ljud. Blank svart lack. Tillverkat 1926/1927. Serie nr 51443. August Förster är en tysk piano och flygeltillverkare med 150 års tradition. Fabriken ligger i Löbau s/a och har en liten men mycket högkvalitativ hantverksmässig instrumenttillverkning. http://www.august-foerster.de/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 900 kr
Blocket.se

Piano August Förster

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Förster är ett av världens bästa pianomärken. Enligt vissa experter låter de bättre än Steinwaypianon. Jag är pianostämmare och har ägt detta piano 15 år. Måste tyvärr sälja det nu pga flytt och platsbrist. Klangen är fantastisk, både i bas och diskant, trots att det är ett mindre piano. I nuläget är klangen mjuk (kan göras hårdare om man slipar hammarlagen). Några repor på locket och någon fanérskada. Transport till bra pris kan ordnas!
4 000 kr
Blocket.se
Piano  ·  Upplands-Bro

August Förster Piano 50-60 tal i kanonskick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Måste nu sälja mitt August Förster piano p.g.a flytt, jag fick det av min gammelfarmor för 16 år sedan och hon har varit enda ägaren innan mig sedan 50-60 talet. Underbar ton, gör lite ont i själen att behöva göra sig av med det. Stämnaglarna sitter bra, behöver i princip aldrig stämmas (förutom vid flytt). I nyskick, inga skador och aldrig reparerat. Hämtas i Kungsängen. Pall följer med. Mvh Johanna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Piano  ·  Håbo

August Förster Piano 50-60 tal i kanonskick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Måste nu sälja mitt August Förster piano p.g.a flytt, jag fick det av min gammelfarmor för 16 år sedan och hon har varit enda ägaren innan mig sedan 50-60 talet. Underbar ton, gör lite ont i själen att behöva göra sig av med det. Stämnaglarna sitter bra, behöver i princip aldrig stämmas (förutom vid flytt). I nyskick, inga skador och aldrig reparerat. Hämtas i Kungsängen. Pall följer med. 5000:- Eller billigare vid snabb affär! Då jag flyttat till Göteborg står nu min mammas nr i annonsen. Mvh Johanna
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj