Quantcast
Till salu inom: ”

august förster piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket vackert och elegant piano av det förstklassiga märket August Förster. Pianot är i högglanspolerad vit med mässingsdetaljerna i nyskick. Pianot har 88 tangenters klaviatur och är nystämd till 440 hz. Tillhörande pall ingår. I priset ingår transport och inbärning samt ett års garanti. Mått Höjd: 112 cm Längd: 143 cm Djup: 63 cm Besök gärna vår hemsida på www.pianorgel.se.
August Förster Piano i mycket fint skick. Ett riktigt kvalitetspiano med fantastiskt ljud. Blank svart lack. Tillverkat 1926/1927. Serie nr 51443. August Förster är en tysk piano och flygeltillverkare med 150 års tradition. Fabriken ligger i Löbau s/a och har en liten men mycket högkvalitativ hantverksmässig instrumenttillverkning. http://www.august-foerster.de/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Förster är ett av världens bästa pianomärken. Enligt vissa experter låter de bättre än Steinwaypianon. Jag är pianostämmare och har ägt detta piano 15 år. Måste tyvärr sälja det nu pga flytt och platsbrist. Klangen är fantastisk, både i bas och diskant, trots att det är ett mindre piano. I nuläget är klangen mjuk (kan göras hårdare om man slipar hammarlagen). Några repor på locket och någon fanérskada. Transport till bra pris kan ordnas!
Måste nu sälja mitt August Förster piano p.g.a flytt, jag fick det av min gammelfarmor för 16 år sedan och hon har varit enda ägaren innan mig sedan 50-60 talet. Underbar ton, gör lite ont i själen att behöva göra sig av med det. Stämnaglarna sitter bra, behöver i princip aldrig stämmas (förutom vid flytt). I nyskick, inga skador och aldrig reparerat. Hämtas i Kungsängen. Pall följer med. Mvh Johanna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Måste nu sälja mitt August Förster piano p.g.a flytt, jag fick det av min gammelfarmor för 16 år sedan och hon har varit enda ägaren innan mig sedan 50-60 talet. Underbar ton, gör lite ont i själen att behöva göra sig av med det. Stämnaglarna sitter bra, behöver i princip aldrig stämmas (förutom vid flytt). I nyskick, inga skador och aldrig reparerat. Hämtas i Kungsängen. Pall följer med. 5000:- Eller billigare vid snabb affär! Då jag flyttat till Göteborg står nu min mammas nr i annonsen. Mvh Johanna