Quantcast
Till salu inom: ”

blockvagn löpkatt talja lyftblock säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lyftblock

Alingsås
Lyftblock

Gotlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ge bort en hjälpande hand. Slaktgalge me talja som är underbar att ha . En perfekt Slaktgalge med en liten extrakrok på ena sidan som gör att viltet kan hänga kvar utan att glida vid delning av viltet. En smidig talja som gör det enkelt att hissa upp viltet. Finns i 2 olika modeller. 130kg och en liten mindre slaktgalge 149kr Passande Rådjur å mindre gris 200kg och en lite större slaktgalge 199kr Passande hjort å större gris Köp till en extra slaktgalge mindre modellen för endast 99kr, smidigt när man skjuter mer en ett djur. www.karragarden.se Eller besök vår gårdsbutik , Nu även VILTUPPKÖPARE , så kom med ert vilt så köper vi upp det till bra priser. OBS! Glöm inte de röda organen.
Bosch visp/borr maskin 0-600v 500kr Visp 50kr Metabo borrmaskin urstark 200kr Elu vinkelslip 500kr Najomat 100kr Talja 100kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer 2 st olika lyftblock/taljor. Har varit helt oumbärliga när vi har avvecklat vår gård. Är osäker på lyftvikterna men jag tror det mindre lyftblocket tar 1/2 - 1 ton. Det stora lyfter med lätthet storsäck och liknande tyngre saker. Det stora blocket drivs med kedja som man drar i och det lilla har en spak. Kedjor för upphängning medföljer till båda. Pris för det stora blocket: 800 kr. Pris för det lilla blocket: 400 kr. Mvh Håkan