Allt till salu inom "block talja"

Sortering:
Karlstad
Idag

Fint teakbord, med vita ben...

1 500 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Barstolar Glenn

100 kr
Blocket.se
Idag

X1 Studio Bundle - sE Elect...

1 000 kr
Blocket.se
Butik Mora
Idag

Sprint FLISMASKIN PERFEKT A...

19 900 kr
Blocket.se
Idag

bord och hylla

Blocket.se
Idag

Guideline/simms/cheeky

100 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Nordli - toppskiva och sockel

150 kr
Blocket.se
Mölndal
Idag

Mindre filtar

150 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Hylla med skåp

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Radiostyrt och modellbyggen  ·  Södermanlands län

Modell av Mälarkryssare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vill du slutföra farfars modell av en Mälarkryssare? Jag vet att den stått i hans hem under hela 70-talet så jag tror att arbetet påvörjades i mitten av 60-talet i Torshälla någonstans och den har aldrig blivit färdigställd. Det finns mast, bom och för- och akterlucka (bara en färdigställd) samt några taljor till tåget. Modellen har blyköl och den står i en vagga. Modellen är en meter från för till akter. Har du frågor så hör av dig på mail eller telefon. Är du intresserad så lägg ett bud!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Strängnäs

Två skruvstäd, talja samt två pallvagnar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två stycken skruvstäd enligt bilden säljes. Stort skruvstäd med öppningsbredden 25 cm säljes för 400 kronor. Mindre skruvstäd säljes för 200 kronor. Paketpris för båda skruvstäden är 500 kronor. Talja säljes. Wire diameter: 5 mm. Wire längd: 130 cm. Pris: 250 kronor Två oanvända pallvagnar Från Runelandhs Maskiner säljes. Längd: 104 cm. Bredd: 82 cm. Pris: 150 kronor styck eller båda för 250 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Täby

Dävert Delta teleskop g 140 Delta

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Dävertar från Ital Nordic eller Berzoni som är tillverkaren. Ingår i Mitabs sortiment. Tillverkad i anodiserat aluminium, teleskopisk med infällning i däcket. Max belastning 2 x 60 kg, tot kan jollen och ev motor väga max 120kg. Levereras parvis. Köpte dessa 2 st för snart 3 år sedan och måste tyvärr köpa större pga fel typ av båt. Nypris på Mitab är 17350:- inkl tamp och taljor. Mitt pris 8100:- De är i perfekt skick, de slits inte speciellt, hade samma på förra båten och de var över 20 år gamla när vi sålde båten, då var de som nya fortfarande.
8 100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Finspång

Svets,talja,plåtsax,borrmaskin&över100prylar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi har kollat igenom vårt garage och allt som vi inte använder syns på bilden och dessa saker säljer vi nu i ett stort paket. Det är det som står i rubriken samt massor av andra prylar,bland annat: hammare (ca 10stycken ) skruvmejsar (ca 20stycken) pripps-backar skruvar av olika slag (många hundra) tänger polygrip sågar och mycket annat.en del ovanliga saker. allt säljes ihop,paketet delas ej. Med vänlig hälsning
900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nynäshamn

Jolle - OK-Jolle

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Komplett OK-jolle! -Standardsegel. -Roder med ny rorkult. -Centerbord (sitter i båten). -Nytt skot. -komplett med skotråttor, taljor och block. -Uppblåsbara kuddar (ligger i sidan av sittbrunnen). -Hembygd trailer som funkar till dragkrok och till att dra själv ingår. Några småsprickor i jollen (inga under vattenlinjen) lagades 2009. Redo för segling och inte i behov av renovering! Fungerar utmärkt i både hav och sjö! Segeljolle som passar till alla; nybörjare likväl den erfarne seglaren! Gustav 0732 744 027
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj