Quantcast
Till salu inom: ”

bmw r100 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes komplett eller i delar. Komplett med fästen till ramen, framlampa, mätare och lock till förvaringslådorna i kåpan. Kåporna är inte spruckna eller trasiga men tråkig i lacken. Vindrutan har tyvärr en spricka men det fixar du enkelt själv. Nås enklast på mail. Hör av er om ni har frågor. Lock till handskfack 50:- Kåpor 500:- / del eller bud Komplett 2000:-
Nu ska vi se om det finns något intresse för denna fina maskin. Det är som sagt en Bmw R100 GS Paris Dakar edition, som är svensk såld. Fin maskinellt, går bra, aldrig haft några problem med den. Stor tank, 35 liter. Nybesiktigad 3/4 utan anmärkning. Samt att den är en riktigt billig försäkring på den. Finns en uppsättning offroad däck. Ej byte.
Bmw klassiker i bra bruksskick. Nya wirar till förgasarna. Handtags värme med två lägen, bra däck för både grus o asfalt. Servad i höstas med motor olja o filter nytt luftfilter. Bromsvätska bytt nya belägg fram. 070 670 51 03 Har rullat ca 4000 mil (14000) slår om på 10000. Ej bes avställd. Växelådan troligen renoverad syns att den varit isär. Finns packlådor till den original. Säljes enbart för jag är sugen på nåt annat, är ej ibehov av pengar så prutare ock skitpratare avvisas bara. Hojen funkar klockrent har åkt långresor utan några problem.
BMW R100 RT 1987, 5100 mil. Väskor, topbox, helkåpa, motorbågar, extraljus, peltor interkom, radio, larm, nytt batteri, bytt till bättre startmotor (snabbare o tar mindre ström), helt nya däck Metzeler Lasertec, fint skick, mycket utbytt till rostfritt. Många tillbehör ingår. En av få exemplar som bmw Sverige tog in. Går kanon, har haft den till jobbet, går snart i pension, så en av bågarna säljer jag nu. Har även en Road King 2003 i bra skick.