Quantcast
Till salu inom: ”

bogart soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes Bogart Fåtölj inköpt på Mio i Oktober 2013. Fåtöljen är obetydligt använd och i nyskick. Den är fantastiskt skön att sitta i och vi säljer den enbart pga platsbrist. Nypris:4295:- Nu: 1900:- Från Mios hemsida: Fåtöljen mixar retro och moderna detaljer i en härlig blandning. En hög rygg och fast sittkomfort ger en mycket skön fåtölj, som det är lätt att sätta sig i och resa sig ur. Går att få med läderskodda armstöd, läderklädda knappar och dekorsömmar.
Snygg skinnsoffa av märket Bogart inköpt på BoConsept på Drottninggatan. Färgen är mörkbrun på gränsen till svart. Soffan är 210 cm bred och 83 cm djup. Det är en kvalitetssoffa i nyskick.
Dansk Bogart Soffgrupp 2a och 3a i kvalitetsnubuck i mycket fint skick Nypris 16000:- Ditt pris 4000:- Soffbord Pris 300:- K-bord Massiv Björk med iläggsskiva och 6s klädda stolar i fint skick. Pris 2200:- Säng 180cm (2x 90cm) med hel bäddmadrass och resårmadrass i bra skick Pris 1500:- Tvbänk oppli i björk med hjul pris 300:- Bokhylla/tvbänk svart Pris 200:- B.v.s.a.
Ett stycke svensk hantverkstradition från Anders Elliot Möbeldesign! Underbar sittkomfort tack vare riktig resårkärna med dunfyllda plymåer och kuddar. Generös och inbjudande med plats för 4 personer blir den blir den snabbt allas favoritplats och är lättplacerad tack vare det klassiska mönstret från Blendworth. Nypris: 29000:-
Hej, Vi säljer nu vår sparsamt använda tresitssoffa till förmån för en bäddsoffa. Alla kuddar och dynor har avtagbart tyg. Hämtas i Nyköping. 500 kr eller bud.