Quantcast
Till salu inom: ”

chesterfield soffa säljes

Chesterfield

Kalmar

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Just nu har vi Rea i butiken! Vi lämnar minst 30% i rabatt på alla soffor och fåtöljer i vår butik(avdrages i kassan). Välkommen in och fynda! Vi lämnar även bra rabatter på- bestälningsvaror! Exempel: 3-sits chesterfield i helskinn (pocket sitsar) ord.14.990:- Nu 7.995:-
Dagar för dessa två underbara Vintage Chesterfield fotöljer att hitta ett nytta hem. Dessa två är ÄKTA Chesterfield, köpta från Brittfurn på Sturegatan i centrala Stockholm av mina morföräldrar för ca 25-30 år sedan. Skicket är fantastiskt på båda fotöljerna, inga skavanker, eller skador. Pris: 5000:- för båda Priset kan diskuteras vid snabb affär. Fotöljerna finns på Norrmalm i centrala Stockholm.
Säljes en Chesterfield skinn soffa Tre sits mycket gedigen och tjusig (Oxblods färg-brunröd) Nypris för många år sedan 28.000kr. Hjälper min mamma att sälja den pågrund av utrymmes skäl, då hon har för mycket möbler. Det är ett litet hål på ena sittdynan -se bild, som enkelt lagas av en tapetserare. Den har använts flitigt av hela familjen och är en favoritmöbel och har idag en fin patina. Är en gedigen vacker soffa och möbel. men som nu säljes och är ett klipp för någon annan.
Säljer min fina 3-sits kvalitetssoffa i skinn med tillhörande fåtölj. Sofforna är otroligt bekväma att sitta och ligga i, ytligt slitna (vilket jag bara tycker är snyggt) men i övrigt i bra skick. Bara soffan 700:- Bara fåtöljen 500:- Pris för båda 1000:- Säljer då jag ska flytta och de är för stora för mitt nya vardagsrum Prutat och klart. Hämtas på Södermalm
Chesterfieldsoffa Colonial Interior, Old England Tresits, skinn, på hjul, mellanviktklass Chesterfield. En skada på armstödet för den händiga att laga eller lämna in. Bredd: 210 cm Höjd: 72 cm Djup: 95 cm Pris: 1800 kr Chesterfieldsoffa säljes senast måndagen den 29 september. (Pga att en villa ska utrymmas.) Skriv din mailadress eller mobilnummer i mailet för säkrare kontakt om du svarar direkt från Blocket.