Quantcast
Till salu inom: ”

bohem brudklänningar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brudklänning, stl. 38 (S), dam En fantastisk vacker skräddarsydd bröllopsklänning. Den är helt ny och oanvänd. Tyll och spets är signaturen i denna klänning. Tyllen nedtill är lång och "oklippt" beroende på kvinnans längd. Du kan enkelt klippa tyllen så den passar din längd. Väldigt bohemisk och romantisk klänning. Kan användas både som brudklänning som på fest. Finns i sundsvall. Kan skickas mot fraktkostnad. Fler bilder kan skickas vid förfrågan.
Brudklänning, stl. 40 (M), dam Otroligt vacker, skir och något bohemisk brudklänning, i sidenchiffong och fransk spets, från det australienska bruddesignmärket Grace Loves Lace. Klänningen är intagen för att passa bättre i bysten och en spets är ditsydd för att minska urringningen något. Klänningen har ett litet släp baktill. Klänningen är aldrig buren då jag bar en annan klänning på mitt bröllop men den är helt underbar Jag kan tänka mig att förhandla något om det pris jag satt. Skambud undanbedes dock. De första två bilderna är från designerns hemsida. Fler bilder kan skickas på begäran.
Brudklänning, stl. 38 (S), dam Handgjord och unik spetsklänning i bohemisk stil från den brittiska designern Minna. Det är i första hand en brudklänning men kan även användas vid andra tillfällen. I storlek S men passar även en mindre M. Läs mer om klänningen här: http://www.minna.co.uk/shop/product/marion-dress-0 Oanvänd då jag hittade en annan klänning. Kostade 7000 kronor, säljs för 4000 kronor.
Brudklänning, stl. 36 (S), dam Säljer denna fantastiskt fina brudklänning Créme-vit. Strl. 36-38. Enkel men otroligt vacker med ett tunnare tyg över & en icke-transparant kjol under, båda tygerna har ett underbart fall Det vilar en härlig bohemisk känsla över skapelsen :) Den är helt oanvänd, då jag tillslut gifte mig i en Ida Sjöstedt klänning Vid frågor, är det bara att maila :) Jag skickar gärna, om ni betalar frakten / Julia Lunnergård
Brudklänning, stl. 38 (S), dam Handgjord och unik spetsklänning i bohemisk stil från den brittiska designern Minna Hepburn. Det är i första hand en brudklänning men kan även användas vid andra tillfällen. I storlek S men passar även en mindre M. Läs mer om klänningen här: http://www.minna.co.uk/shop/product/marion-dress-0 Oanvänd då jag hittade en annan klänning. Kostade 7000 kronor, säljs för 3500 kronor. Finns att testa i Vasastan.