Quantcast
Till salu inom: ”

gratis mönster barbie kläder att sy säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gratis

Stockholms län
Kläder

Ängelholm
barbie

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag vill gärna köpa dina gamla barbiedockor med kläder/skor och andra tillbehör! är enbart intresserad av 60 - 70 talet. Inget hinder om de är defekta eller lite trasiga ! :O) Köper gärna kläder som har en lapp inuti där det står Barbie by Mattel. Maila mig gärna eller skicka en bild på det du vill sälja så kan jag höra av mig på mail eller telefon till dig!! MVH, Ewa :O)
Lekte du med Barbie och hennes vänner på 70-80-talet? Har du något kvar är jag, seriös samlare, intresserad av att köpa det av dig om det är i fint skick. Vill du inte skiljas från dockorna, är jag lika (om inte mer!) intresserad av kläderna och tillbehören. Har du något från Barbie Rockerstiden, är jag extra intresserad! Bor du inom rimligt avstånd kommer jag gärna och tittar, annars går det bra om du mailar lite bilder. Ankie 0703-444487
Mkt välvårdat - 7 st Barbie (en Barbie Svansjön med lysande löstagbara vingar) - 2 st Skipper (tonårsbarbie) + kläder - 20 st balklänningar, - Div kläder, byxor, överdelar, sovplagg, kjolar - Mängder med skor - Prylar; hundar, resväskor, väskor, radio, telefon, tiaror, en barbiestol etc Hämtas i Sisjön eller mötesplats i Väster ex Frölunda Torg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mina barbies som inte använts på mer än 10 år, dom är dock fortfarande i fint skick! Vuxna barbies 20:- styck eller alla 3 för 50:- Barn barbies 10:- styck Den stora svarta och den stora röda klänningen: båda för 80:- Väskan med nallen och borstarna + resten av barbiekläderna: allting för 30:- Skåpet m. tillbehör, matbord + stolar, shopping vagnen: allting för 50:- Djuren m. tillbehör: allting för 40:- "Paket" pris 250:- Finns att hämta i Nyköping eller så kan jag skicka det Skicka ett mail eller sms om du är intresserad! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer allt som ni på bilderna för 750 kr, annars kan ni få köpa 2 barbies och betala 200 kr om ni inte vill köpa allihopa. Ni får även med 10 klänningar, underkläder, ridoutfit,kjolar, akrobatkläder, söta toppar och en stickad tröja till barbie. Sedan får ni med en härlig hawaii skjorta, en byx-tröj dress som sitter ihop, ett par badbyxor och en träningsjacka till Ken. Man får även med massa accecoarer, 6 st galjar som man kan hänga upp kläderna på. 6 par skor till Barbie, 2 par till Ken. Sen även två prinsesskronor ett fint halsband, två väskor, en kikare, en ridarhjälm som hör til den fina ridoutfiten och en rosa borste som passar perfekt att borsta deras hår med.