Allt till salu inom "gratis mönster barbie kläder att sy"

Sortering:
svarta vans
Tumba
Idag

svarta vans Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Hope Rush jeans grå
Uppsala
Idag

Hope Rush jeans grå Visa liknande

700 kr
Blocket.se
BY MALINA
Idag

BY MALINA Visa liknande

1 900 kr
Blocket.se
Glittriga sandaler
Huddinge
Idag

Glittriga sandaler Visa liknande

300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Dalarnas län

Barbie dockor kläder tillbehör 60-70 tal

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag vill gärna köpa dina gamla barbiedockor med kläder/skor och andra tillbehör! är enbart intresserad av 60 - 70 talet. Inget hinder om de är defekta eller lite trasiga ! :O) Köper gärna kläder som har en lapp inuti där det står Barbie by Mattel. Maila mig gärna eller skicka en bild på det du vill sälja så kan jag höra av mig på mail eller telefon till dig!! MVH, Ewa :O)
0 kr
Blocket.se

70-80-tals Barbie, kläder och tillbehör

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Lekte du med Barbie och hennes vänner på 70-80-talet? Har du något kvar är jag, seriös samlare, intresserad av att köpa det av dig om det är i fint skick. Vill du inte skiljas från dockorna, är jag lika (om inte mer!) intresserad av kläderna och tillbehören. Har du något från Barbie Rockerstiden, är jag extra intresserad! Bor du inom rimligt avstånd kommer jag gärna och tittar, annars går det bra om du mailar lite bilder. Ankie 0703-444487
0 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Göteborg

Stort paket Barbie/Skipper;kläder/skor/prylar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mkt välvårdat - 7 st Barbie (en Barbie Svansjön med lysande löstagbara vingar) - 2 st Skipper (tonårsbarbie) + kläder - 20 st balklänningar, - Div kläder, byxor, överdelar, sovplagg, kjolar - Mängder med skor - Prylar; hundar, resväskor, väskor, radio, telefon, tiaror, en barbiestol etc Hämtas i Sisjön eller mötesplats i Väster ex Frölunda Torg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Nyköping

Barbie, Barbie kläder mm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu mina barbies som inte använts på mer än 10 år, dom är dock fortfarande i fint skick! Vuxna barbies 20:- styck eller alla 3 för 50:- Barn barbies 10:- styck Den stora svarta och den stora röda klänningen: båda för 80:- Väskan med nallen och borstarna + resten av barbie kläderna: allting för 30:- Skåpet m. tillbehör, matbord + stolar, shopping vagnen: allting för 50:- Djuren m. tillbehör: allting för 40:- "Paket" pris 250:- Finns att hämta i Nyköping eller så kan jag skicka det Skicka ett mail eller sms om du är intresserad! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Sundsvall

Barbies med kläder och accecoarer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer allt som ni på bilderna för 750 kr, annars kan ni få köpa 2 barbies och betala 200 kr om ni inte vill köpa allihopa. Ni får även med 10 klänningar, underkläder, ridoutfit,kjolar, akrobatkläder, söta toppar och en stickad tröja till barbie. Sedan får ni med en härlig hawaii skjorta, en byx-tröj dress som sitter ihop, ett par badbyxor och en träningsjacka till Ken. Man får även med massa accecoarer, 6 st galjar som man kan hänga upp kläderna på. 6 par skor till Barbie, 2 par till Ken. Sen även två prinsesskronor ett fint halsband, två väskor, en kikare, en ridarhjälm som hör til den fina ridoutfiten och en rosa borste som passar perfekt att borsta deras hår med.
750 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj