Quantcast
Till salu inom: ”

bokhylla för vinylskivor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken vita IKEA-hyllor av modellen Expedit (se länk här under). Funkar som bokhylla och sideboard. Perfekt möbel för vinylskivor. Hyllorna är redan ihopsatta och är i bra skick. Länk: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70103085/ Höjd/Längd: 149 cm Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Vi ger förtur till de köpare som vill köpa båda hyllorna. Endast avhämtning (dvs. vi varken skickar eller kör hyllorna till köparens adress). Priset (1000 kr) är inte per hylla utan är för båda hyllorna tillsammans.
Jag har bokhyllan full med böcker som måste bort. Det är allt ifrån deckare, skönlitteratur till studentlitteratur (gammal) från socionomutbildning och förvaltningsutbildning. Flyttkartonger att packa i finns på plats. Den som vill kan lägga en slant för de böcker de tar, men det är inget måste. Finns även ett fåtal DVD-filmer och gamla vinylskivor som man kan ta med sig. Ring eller maila så får du adress och portkod. Välkommen!
Tre mycket fina hyllor av Ikeas Bonde i björkfanér. Varje skåp har tolv fack samt tre skåpluckor. En stadig och rejäl hylla med bra förvaringsutrymme. Ideal för till exempel vinylskivor. Är föregångare till Expedit. Fördelen med denna hylla är att den är mycket högre och rymligare. Storlek: 72 cm breda, 218 cm höga, 40 cm djupa. Säljes för 750 kronor per skåp (med tre dörrar på varje). OBS! Kontaktar du mig via e-post kan det hända att mitt svar ibland hamnar i din skräppost (spam). Kontrollera alltså denna mapp så att ingen kommunikation missas. Finns nära Fridhemsplan.
Har du vinylskivor ( alltså LP-, EP-skivor och singlar) ståendes på vinden, i garaget, i källaren eller rent utav i bokhyllan? Spelas dom inte längre och du/ni funderar på att göra er av med samlingen!? Ring då mig! Jag samlar och köper samlingar. Hämtar på plats och betalar ALLTID 100% kontant på plats vid affär. Söker i första hand proggmusik, rock/pop- musik från 50-, 60- och 70-talet. Har du hårdrock och punk går det bra med 80-talet också! Hör av ER!
Nu åker alla vinylskivorna ut, och hyllan med dem. Körsbärsfanér. Enkel att montera.