Quantcast
Till salu inom: ”

bokhylla rumsavdelare expedit ikea säljes

IKEA Arv

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vägglampor

Varberg
Bäddsoffa
F
Kalmar
Ikea byrå

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Eftersom jag ska flytta till veckan och inte får plats med min bokhylla så säljer jag den nu. Den är jätte fin och har alltid skötts om noga. Bokhyllan fungerar också utmärkt som en rumsavdelare, om man nu så vill. Den är nu nermonterad så det går lätt att hämta den. Tyvärr följde det inte med någon manual, men den är inte alls svår montera ihop. 400 kr, Prutat och klart. Nås både via mail och telefon. Lycka till! mvh Johannes.
IKEAs EXPEDIT Inköpt i maj 2011. Inget slitage. Möbeln är i färgen valnöt som inte längre går att köpa. Kan placeras stående eller liggande; passar både som bokhylla och sideboard. Möbeln är lika fin från alla håll; använd gärna som rumsavdelare. Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm Inköpspris: 599.- 5 x Kottebo Korg i palmblad. Måttanpassad till bokhyllan EXPEDIT. Inköpspris: 159.- / st. __ Ordinarie pris: 1395.- Säljes för: 950.- Hämtas i centrala Göteborg.
IKEA Bokhylla Expedit i vit färg. Fin bokhylla med 25 hyllor. Medföljer även 8 st insatsdörrar för dold förvaring. Hyllan ser likadan ut från båda hållen vilket gör att den kan användas som rumsavdelare. Måtten för hyllan är: B:185, H:185, D:39 Ord. pris Bokhylla SEK 1295 Ord. pris Insatsdörr SEK 99/dörr Säljes i ett paket. Ring om ni vill veta mer! //Calle
Hej! Säljer nu min expedit som är en bra förvaringsmöbel,bokhylla och rumsavdelare. Mått finns på länken nedan, den är monterad och klar: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40047675/#/80071319 Nypris 995 kronor Mitt pris 350 kronor Färgen är svartbrun. Ring eller maila gärna och svarar jag inte så skicka ett sms så svarar jag så fort jag kan. Mvh Annika
Hej, säljer nu min 2 månader gamla rumsavdelare och bokhylla. Det är en snygg expedit hylla som är färdig monterad och klar. Måste bli av med den då jag ska flytta. Köpt på IKEA för 1295 :- Måtten är: 185 cm bred och 185 cm hög. Perfekt att dela av rummet med eller bara använda som bokhylla. Säljer den nu för endast 500 :- den är 2 månader gammal!