Quantcast
Till salu inom: ”

bolia bostäder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett stort fyrkantigt bord från Bolia. Det har några år på nacken och en del repor finns men det går lätt att fylla i med svart träfärg och bordet kommer se fräscht ut igen. Bordet är inte det på bilden men nästan till identiskt. För de som är intresserade kan jag montera bordet och fota (står just nu nermonterat i mitt förråd. Måttet på bordet är 140cm x 140cm Nypriset låg på 7000kr så säljer nu för 2500kr.
Säljer min fotölj inköpt från Bolia Flemminggatan. Tyg: Nantes Den har knappt varit i bruk över huvudtaget. Inköpt i nov 2009 men varit magasinerad större delen. (Inplastad) Finns en tillhörande fotpall i samma tyg som ni får med på köpet. Kvitto finns. Den är som ny, inte ett märke eller tecken på slitage. Ny pris: 6699 kr. http://www.bolia.com/sv-se/catalog/sweden/bolia_se/vardagsrummet/faatölj/urban/02-027-10_1261469.aspx Mitt pris inkl fotpall är 3000 kr. Kommer inte sänka en krona så tacksam om ni respekterar detta.
Bäddsoffa Modena Bäddsoffa från Bolia Tyg: Quality (100% ull), färg: Grey Melange Nypris: 14.999:- 2 st. ben till Modena, Oljad ek, nypris: 269:-. Dessutom medföljer metallben som är standard. Tyget är av 100 % ren ull som är mjukt, bekvämt och praktiskt. Soffan köptes i augusti 2010 eftersom min syster, som annars bor i Stockholm, skulle bo hos oss var vecka och sova över, men hennes jobbplaner ändrades och vi skall nu inte ha ett gästrum med bäddsoffa. Soffan är i princip inte använd och gäster har sovit i den vid två tillfällen. Vi valde denna då den är mycket snygg plus att den bara är 180 cm bred och går därför in även i ett mindre rum. Kvitto finns och det är två års garanti (går ut augusti 2012). Specifikationer Längd: 180 cm Djup: 95 cm Sittdjup: 55 cm Rygghöjd: 82 cm Sitthöjd: 44 cm Mått utfälld: 180 x 242 cm Madrassmått: 132 x 199 cm Madrass: Kallskum Madrass och klädsel i Bomull Från tillverkarens hemsida: http://www.bolia.com/sv-se/catalog/sweden/bolia_se/vardagsrummet/soffor/modena/01-001-31_193.aspx
Köra igång direkt! Vi ska nu sälja vår sajt för andrahandsuthyrning av bostäder. Sidan är byggd från grunden. Det som ingår i köpet är: Domännamn bolia.nu, boolia.nu, logga, facebook.com/bolia.nu, twitter.com/bolia_nu, instagram.com/bolia_nu en välutvecklad sida med ett avancerat admingränssnitt. Sidan är helt flyttbart, då räcker det att man har tillgång till dator för att sköta företaget. Hör av er för mer information, skicka namn och telefonnummer så kontaktar vi dig. Pris: Högstbjudande
Nu är det dags att sälja en av våra soffor som vi använt vid stylingar. Soffan är oanvänd och har bara stått i uppmöblerade bostäder. Det är en blå soffa, 2,5-sits, från Bolia. Ordinarie pris: 13 999 kr.