Quantcast
Till salu inom: ”

babybjörn stol på matstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Matstol med unik säkerhetslösning som håller barnet stadigt plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Stolen är designad för att passa barns ryggar och att hålla barnet upprätt. Matstolens har släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. Den är också enkel att fälla ihop då den inte används. Stolen är helt oanvänd! Nypris: ca 1995:-
Matstol med unik säkerhetslösning Matstolen har en unik design som håller barnet stadigt plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Matstolen är designad för att passa ditt barns rygg och att hålla barnet upprätt. Matstolens släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. (Brickan går att diska i diskmaskin). Stolen är lätt att slå ihop och ta med sig resa. Ny pris 1995:- Stolen är inköpt juli 2010.
Säljer min sons absolut bästa matstol från Babybjörn. Otroligt fint skick! Info: Matstolen har en unik design som håller barnet stadigt plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Matstolen är designad för att passa ditt barns rygg och att hålla barnet upprätt. Matstolens släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. Läs mer på Babybjörn´s hemsida: http://www.babybjorn.se/produkter/kok/matstol/matstol/ Ord pris 2000sek. Stolen hämtas i Älvsjö alt. skickas med post, köparen står då för frakten.
Superbra babybjörn matstol som man spänner fast en vanlig stol, mycket stadig och barnet sitter bra. Passar både att ha hemma men också jättebra att ta med sig, passar bra till Jul tex ! Blå & vit. Nypris 499 kr Har varit hemma hos en mormor och därför ej använd dagligen och i MYCKET fint skick!! Ring eller sms,a Anna :)
Begagnad stol som är använd endast ett fåtal gånger och är i nyskick. Nypris är ca 2 000 kronor. BABYBJÖRN Matstol är den perfekta första stolen där ditt barn sitter säkert och bekvämt från sex månader ända upp till två års ålder. Matstolen är praktisk och lätt att använda tack vare det öppningsbara bordet som också fungerar som smart låsbygel. Du slipper obekväma lyft när du sätter i och tar ur ditt barn. Med bordet i stängt läge behövs ingen extra sele. Läs mer om stolen här: http://www.babybjorn.se/produkter/kok/matstol/matstol/