Allt till salu inom "babybjörn stol på matstol"

Sortering:
Matstol Babybjörn
Karlskrona
1 månader

Matstol Babybjörn Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Barn Matstol
Haninge
1 månader

Barn Matstol Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Babybjörn matstol
Vallentuna
8 månader

Babybjörn matstol Visa liknande

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Vallentuna

Helt ny Babybjörn Matstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Matstol med unik säkerhetslösning som håller barnet stadigt på plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Stolen är designad för att passa barns ryggar och att hålla barnet upprätt. Matstolens har släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. Den är också enkel att fälla ihop då den inte används. Stolen är helt oanvänd! Nypris: ca 1995:-
1 100 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Babybjörn Matstol (2010)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Matstol med unik säkerhetslösning Matstolen har en unik design som håller barnet stadigt på plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Matstolen är designad för att passa ditt barns rygg och att hålla barnet upprätt. Matstolens släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. (Brickan går att diska i diskmaskin). Stolen är lätt att slå ihop och ta med sig på resa. Ny pris 1995:- Stolen är inköpt juli 2010.
1 000 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Babybjörn matstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer min sons absolut bästa matstol från Babybjörn. Otroligt fint skick! Info: Matstolen har en unik design som håller barnet stadigt på plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Matstolen är designad för att passa ditt barns rygg och att hålla barnet upprätt. Matstolens släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. Läs mer på Babybjörn´s hemsida: http://www.babybjorn.se/produkter/kok/matstol/matstol/ Ord pris 2000sek. Stolen hämtas i Älvsjö alt. skickas med post, köparen står då för frakten.
800 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Jämtlands län

BABYBJÖRN stol på stol MATSTOL

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Superbra babybjörn matstol som man spänner fast på en vanlig stol, mycket stadig och barnet sitter bra. Passar både att ha hemma men också jättebra att ta med sig, passar bra till Jul tex ! Blå & vit. Nypris 499 kr Har varit hemma hos en mormor och därför ej använd dagligen och i MYCKET fint skick!! Ring eller sms,a Anna :)
250 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Göteborg

BABYBJÖRN Matstol

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Begagnad stol som är använd endast ett fåtal gånger och är i nyskick. Nypris är ca 2 000 kronor. BABYBJÖRN Matstol är den perfekta första stolen där ditt barn sitter säkert och bekvämt från sex månader ända upp till två års ålder. Matstolen är praktisk och lätt att använda tack vare det öppningsbara bordet som också fungerar som smart låsbygel. Du slipper obekväma lyft när du sätter i och tar ur ditt barn. Med bordet i stängt läge behövs ingen extra sele. Läs mer om stolen här: http://www.babybjorn.se/produkter/kok/matstol/matstol/
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj