Quantcast
Till salu inom

"pgo big max säljes"

Hässleholm
Idag

Mobil, ZTE som ny

1 500 kr
Citiboard
Ekerö
2 dagar

PGO Big max 2017 EU 45 2-takt

14 500 kr
Blocket.se
Stockholm
3 dagar

PGO Big Max

7 000 kr
ABC-Annons.se
Hässleholm
5 dagar

PGO Big Max

4 000 kr
ABC-Annons.se
Skurup
3 dagar

PGO BIG MAX -07

4 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Karlstad

Pgo big max eu 25

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Min moped blev STULEN inatt (natten till den 9 augusti) någon gång mellan 23-07.00 på stadsdelen Rud i Karlstad. Modellen är en PGO BIG MAX EU25 (Obs ingen reg skylt då det är en 25 moped), Lätt att känna igen då det inte finns så många av den. Har någon sett eller hört något? Hör av er till mig och polisen då den även är polisanmäld som stulen. Tack! Hittelön till den/de som tipsar om mopeden så den kommer till rätta!
1 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Åstorp

PGO Big Max 25 moped

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Ska hjälpa svärmor att sälja sin moped. en PGO Big Max 25. köpt 2007, nypris 19000 inkl extra delar. Moped som inte kräver eukörkort. toppfart ca 25km/h, men ett trimavgasrör sitter på så den går i ca 50km/h, original avgasrör medföljer sålklart. packbox monterad skivbromslås hjälm samt ett par extra HJUL med dubbade vinterdäck på, för säkrare vinterkörning. mätarställning 7037km stödet är VÄLDIGT trögt att fälla, resa. därav priset.
6 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Uppsala

PGO Big Max

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tja! Nu ska min älskade moppe säljas. Den går hur bra som helst. Har aldrig haft några problem med den. Har alltid förvarats i garage och den är lugnt körd. Med moppen kommer en godkänd kedja plus hänglås och en helt ny original koppling. Kan få med hjälm också, men den är inge vidare fräsch. Har alla originaldelar kvar. Med det menar jag backspeglar osv. Ja, jag har säkert glömt en massor men ring gärna för mer info! Kan nås på mobil nr dagligen och kollar mail varje dag.
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

PGO Big Max 25km/h 2012 NY 0-Mil

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Big Max-modellen är den mest sålda scootern i Danmark. Med denna robusta scooter kommer du inte bara fram i tid, utan åker också bekvämt i alla väder. Det är inte utan anledning att posten i Danmark använder Big Maxen när posten skall ut. Behöver du ett pålitligt transportmedel? Då är det en Big Max du skall ha. Obs! Det kör runt flera Big Max som har gått mer än 10.000 mil! Detta är en special modell med 12 svarta aluminiumfälgar. Vit 25km/h finns i lager. Finns som Eu-moped i vit,svart,grå eller röd = Beställningsvara. Delbetalning möjligt med re:member.
14 995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Pgo big max -07

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
hejsan, nu säljer jag min eu-moped. Den startar inte och jag vet inte vad problemet är eftersom jag inte orkar pilla med den men lägger man ner tid på den så startar den nog! det är mycket utbytt på den och alla saker finns kvar. för mer info så kan du mejla, smsa eller ringa och va inte rädda för att höra av er! PRIS: 2500:- mvh jocke
2 500 kr
Blocket.se