Quantcast
Till salu inom

"bonet säljes"

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Motorcyklar  ·  Uppsala

Honda XL700VA -11

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Honda XL700VA Mätarställning: 0 mil Färg: Blå/vit Typ: Touring/Landsväg Info: En av Europas mest omtyckta och sålda äventyrshoj i mellanklassen heter Transalp. Den tillverkas i Hondas fabrik i Italien och är designad av europeiska ingenjörer för en europeisk publik. Alltså en klart marknadsanpassad modell med fokus på bekvämlighet och lång aktionsradie. Att koordinaterna till Frankrikes högst belägna asfalterade väg, Col de la Bonette är tryckta på Transalpens sidokåpor är alltså ingen tillfällighet. Härlig motorkaraktär med en dragvillig V-twinmotor som har en sång som bara en Twin kan ha.
99 900 kr
Blocket.se

Honda XL 700VA (Demo) -11

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Honda XL 700VA (Demo) Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: Touring/Landsväg Info: En av Europas mest omtyckta och sålda äventyrshoj i mellanklassen heter Transalp. Den tillverkas i Hondas fabrik i Italien och är designad av europeiska ingenjörer för en europeisk publik. Alltså en klart marknadsanpassad modell med fokus på bekvämlighet och lång aktionsradie. Att koordinaterna till Frankrikes högst belägna asfalterade väg, Col de la Bonette är tryckta på Transalpens sidokåpor är alltså ingen tillfällighet. Härlig motorkaraktär med en dragvillig V-twinmotor som har en sång som bara en Twin kan ha.
99 900 kr
Blocket.se

Honda XL700VA -11

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Motorcykeln är nedsatt från: 99 900kr Honda XL700VA Mätarställning: 0 mil Färg: SILVER, VIT/BLÅ Typ: Offroad Info: En av Europas mest omtyckta och sålda äventyrshoj i mellanklassen heter Transalp. Den tillverkas i Hondas fabrik i Italien och är designad av europeiska ingenjörer för en europeisk publik. Alltså en klart marknadsanpassad modell med fokus på bekvämlighet och lång aktionsradie. Att koordinaterna till Frankrikes högst belägna asfalterade väg, Col de la Bonette är tryckta på Transalpens sidokåpor är alltså ingen tillfällighet. Härlig motorkaraktär med en dragvillig V-twinmotor som har en sång som bara en Twin kan ha. 5 ÅRS GARANTI!
79 900 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord