Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha et 340 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha XJ 900
F
Staffanstorp
Yamaha MT ABS
F
Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det här är nåt för yamaha samlaren ! En ET 340 -83 som går bra lättstartad med primer ,och har nya styrstål, hel dyna och nya handtag inte på bild . OBS lite smutsig på bilden . En XLV 540 -84 som går bra lättstartad, hel dyna och yamaha original kapell . PRIS: Köp båda för 12.000:- Eller 8.500:- XLV 540. Och 6.500:- ET 340. Seriösa ringer . svarar inte på mail ! Och inga byten tack !
Yamaha Et 340 säljes i fint brucksskick. Finns bucklor o så på den men den är ju använd och tyvärr är sadeln i dåligt skick. Går klockrent i motorn. Har gått ca 15mil sen jag byte kolvringar och rem. Har flyttat bak boggien och höjt den lite samt monterat en 307 matta för att gå bättre i lössnö och det blev en stor skillnad! Sitter även plastbelägg på skidorna, handtagsvärme och extra fotgrepp. Orginalmattan medföljer och är inte så mycket jobb att återställa den till orginal om man vill det. Har i skrivande stund gått 415 mil och endast 1 ägare! Fler bilder kan mailas vid intresse.
Hej! Säljer nu min kära yamaha Et 340. Skotern har en pigg och rapp motor som alltid svarar direkt och startar så gott som alltid på första draget! Den säljes till förmån till nyare skoter. Nytt skinn på dynan. Nya styrstål. Ny nödstopps lina. Nylackade skidor. Går på oljeblandad bensin (ger enligt mig bättre effekt och man behöver inte oroa sig för oljenivån) Skotern är i fint skick för sin ålder och går som ett skott och startar som en klocka! Har i min ägo alltid förvarats i varmgarage när den inte används. Mycket bra första skoter eller som ungdoms skoter
En yamaha et 340 T/R års 84 med back och ny variator rem. Rutan saknas lyset fungerar ej kan va något enkelt har ej kollat det.Lätt startad.Har nu hållit på den här skotern en vecka åt en oseriös köpare som inte dök upp. Så nu sänker vi priset till 5000 vid snabb affär jag behöver plats i garaget för en annan skoter.Ring för info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag ska nu sälja min skoter då jag vill ha en moped istället. Den går bra och har en styrhöjare och en upphöjning i boggien. Original styre och en fram ruta följer med. Några saker som inte funkar så bra är att nyckeln gick av i låset i vintras och dödar sladden (den röda) glappar, sadeln är halv sliten. Men den går som sagt bra och jag har kopplat ur nyckeln och sladd dödarn. Kan tänka mig att byta den mot en eu moppe i samma pris-klass. Billigare vid snabb affär! Fler bilder finns!