Quantcast
Till salu inom: ”

bosch byggradio gml50 bäst test säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

3 Bosch

Ljungby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SMU55M05SK Energieffektivitetsklass: A++, Torkeffektivitetsklass: A Årlig konsumtion i program Eco 50°C: 1820 l vatten / 262 kWh (baserat på 280 diskomgångar då maskinen är kopplad till kallvatten) 5 program: Intensiv 70°C, Auto 45-65°C, Eco 50°C, TurboSpeed 20 min 60°C, Försköljning Ljudnivå: 44 dB(A) re 1 pW 13 standardkuvert Auto All in 1 Sensorer: Aquasensor, MängdSensor 1 specialfunktion: VarioSpeed DoseringsAssistent AquaStop Barnsäker funktionsspärr Barnsäker luckspärr Elektronisk saltindikator Elektronisk glansmedelsindikator Startfördröjning: 1 - 24 timmar Värmeväxlare Avhärdningselektronik VarioFlexPlus korgsystem korgsystem RackMatic® - 3-stegs höjdställbar överkorg Elektronisk resttidsvisning Servolås® Bakre fot justerbar framifrån Rek.Utpris:8,690 Kartongskadeprodukt
Några månader gammal. Nypris: 6.600 - nu: 3.500 ctiveWater Diskmaskin som till och med torkar plast torr, tack vare den unika Zeolith®-torkningen. Tillhör den bästa energiklassen A+++ och har en kapacitet för 13 standardkuvert. Maskinen diskar mycket tyst, ljudnivån är endast 44 dB. Överkorgen kan sänkas ned eller höjas upp, så att höga kokkärl får plats i överkorgen och höga glas kan placeras i överkorgen. Mer plats för skrymmande disk och höjdjusterbar i tre steg även när korgen är fullastad. Med VarioSpeed Plus diskar maskinen upp till tre gånger så snabbt med samma perfekta diskresultat, allt som behövs är ett knapptryck. För ett säkert skydd mot vattenskador AquaStop, som skyddar under diskmaskinens hela livslängd.
Ytterplagg, stl. 98/104 (2-4 år), unisex Använd 1 säsong av 1 barn. Mycket bra begagnat skick. SDidrikson lila overall Theron i storlek 100. OBS, vi har INTE förlängt overallen, så du kan förlänga den till storlek 110 också Overallen har tejpade sömmar och en vattenpelare på 5000 mm. Theron är utrustad med Didriksons system Extended Size som gör det möjligt att förlänga ben- och armlängd med en storlek, plagget kan växa i samma takt som barnet. Theron har blivit utsett till Bäst i Test i Vi Föräldrar 2013 där den får högsta betyg i slittålighet och vattentäthet samt ett mycket bra resultat i rivstyrka.
Säljer min blender Wilfa BL-1200B / Smoothie maker, eftersom jag inte har användning för den. Jag köpte den för ca ett år sedan och har bara använt den 5-10 gånger, den är alltså i nyskick och fungerar helt perfekt. Utmärkt för allt från smoothies till iskrossning. Kvitton och ytterligare ett års garanti (via NetOnNet) samt bruksanvisning finns. Pris vid inköp 730 kr, lägsta pris nu 649 kr. Bäst i test i flertalet tester, se t ex http://www.wilfa.se/produkter/utmerkelser-sv/knus-s-sort/ och https://www.netonnet.se/art/hemhushall/koksmaskiner/blender/wilfa-bl-1200b/170272.9413/ för mer info.
Säljer den diskmaskin jag köpte i vintras (på Tretti.se). Maskinen är helt ny och ouppackad. Garanti/Kvitto finns. Köpte den för att det var den modell som fått bäst betyg i denna prisklass - "Bäst i test" av Råd o Rön. Tyvärr funkar den inte i stil insåg när det väl var dags att installera den (senare än 30 dagar från inköp så jag kunde inte lämna tillbaka den). Pris på nätet idag 4.690 - 6.495 kr, och ännu dyrare lokalt. Tretti.se, Media Markt m fl tar idag 4.790kr. Har stått på exakt samma plats i garaget sedan jag köpte den. Mitt pris på denna maskin är mer än 25% billigare än det billigaste du hittar på nätet för en ny ouppackad maskin. Skambud = jag behåller.