Quantcast
Till salu inom: ”

boxning gubbe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min åttaåring har rensat sitt rum och säljer stort leksakspaket med fina leksaker, de flesta är mycket sparsamt använda. Paketet innehåller: Boxningsset med säck, mits och två par vantar. Spidermanbil med fjärrkontroll. Röd. Spidermanbil med spiderman. Blå. Massor av andra bilar, stora små och mitt emellan. Robot som låter och går. Hulken walkie- talkie. Ett par. Diabolo med träpinnar. Massor av små gubbar och en del djur. Bl.a. Superman och mr. Increible. Liten Basketkorg för inomhus. Skickar även med en skateboardramp för fingerskateboards, där man måste limma ihop den då sätta- ihop- mojängerna har försvunnit, samt några väl använda yu-gi-uh kort och några bollar. Säljes tillsammans.
Allt på bilderna + "gubbarna" till Skylanders. Wii spelkonsol två handkontroller+en som gör att boxning etc fungerar ett silikonskydd en extra ratt + tre andra rack Spel. Skylanders fifa 11 fifa 13 Boggie superstars + mikrofon Pokemon Battle revolution Mario galaxy Mario Kart med ratt Wii fit plus med "brädan" Säljes tillsammans i ett paket. Tänkt pris 2000
3000kr vid snabb deal, hämta inom 2 dagar,
Jag säljer min sparr gubbe. Oanvänd och i bra skick. Den är ca ett år gammal. Jag säljer den för att den aldrig kom till användning för mig. Maila eller ring gärna.
Wii med 2 nunchucks, 2 remote, 2 insatser till ratt. 5 orginalspel , Mariokart, Dirt 2, Tomb Rider, Ready to Rumble (Boxning) och Skylanders med startpaket och 4 gubbar. Knappt använt i bra skick.1400:-b.v.s.a. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.