Quantcast
Till salu inom: ”

michelin gubbe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en riktigt fin KTM SXF350 som gått ca 20 timmar. Den är helt original och instruktionsbok, verktyg och alla papper medföljer. De enda som är bytt är drivpaket och däck. Sitter fräscha Michelin S12 fram och bak. Den har varit körd av en lönnfett och rädd gubbe, så man kan säga att den blivit inkörd i 20 timmar. Vill du ha en fin hoj är det bara att höra av dig. Kommer att stå i 24MX.se lokaler på Konsumentvägen 6, 12530 Älvsjö från och med Onsdagen den 6/6. Så vill du kolla på den är det bara att åka dit vardagar mellan 11-18. Priset är prutat och klart.
Helläder, ACC, 6 vx. Automat, Tiptronic. 210 hkr. Parkeringssänsorer både bak och fram. El-stolar med värme. Gashydralisk fjädring - bilen är både höj och sänkbar. Med en knapptryckning kan du få karossen styv eller komfort. Samma med automatlådan, Komfort, Sport, Vinter. Farthållare. 8 Airbags. Anti sladd/ Spinn. Komplett ifylld servicebok. Aluminiumfäljar utan minsta skada, med nästan nya Michelin. Adaptiva strålkastare med bi-xenon (nyligen bytta) Laminerade sidorutor, gör bilen extra tyst. Kamrem bytt. Solgardin. Svensksåld, jag är enda ägaren (pedantisk gubbe 70 år)
Sjöwildas har nu några underbara valpar kvar att tinga både hane/tik De är leveransklara 31/12 då de är 8 veckor. När man hämtar sin valp är de veterinärbesiktigade ( ej äldre än 7 dagar) Chippade Avmaskade Har sin stamtavla Föräldrarna till valparna är Wänerlands Lionezz Charm & SE UCH Fablernas Michelin Gubben finns det frågor tveka inte att kontakta mig, säkrast på min mail adress då jag jobbar natt och inte alltid kan svara i telefon sjowildaskennel@gmail.com
Hej! Har två michelin gubbar med doft till salu. Kan användas i alla fordon. Pris: 300kr st.
2 st Michelin gubbar komplett med fästen Nya ! 1000 kr / st