Allt till salu inom "boxningssäck"

Sortering:
Boxboll
Höganäs
Idag

Boxboll

300 kr
Blocket.se
Gymutrustning
Kramfors
Idag

Gymutrustning Visa liknande

300 kr
Blocket.se
boxningssäck 36kg
Borås
3 dagar

boxningssäck 36kg Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Boxningssäck
Falun
3 dagar

Boxningssäck Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Maxxmma B Boxningssäck Powe...
Butik

Maxxmma B Boxningssäck Powe...

1 834 kr
NYTT electronic.star
Maxxmma A Boxningssäck Powe...
Butik

Maxxmma A Boxningssäck Powe...

1 630 kr
NYTT electronic.star
Boxningssäck Uppblåsbar
Butik

Boxningssäck Uppblåsbar

169 kr
NYTT Partyhallen
Visar sida 1 av 23

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Malmö

Svart oanvänd boxningssäck

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
En boxningssäck, ca 90cm hög och ca 100cm i omkrets. Väger enligt vår våg 17kg. Medföljer gör också upphängningskedjan. Säcken är helt oanvänd och säljes endast för att vi inte har plats att hänga upp den hemma. Är fylld med trasor nu (original från butik), men vill man ha en tyngdre kan man tex fylla i lite sand i den. 400kr kostar den. Nås lättast via mejl, men telefon går också bra. Välkommna att höra av er med frågor eller om ni vill köpa nåt.Har även annons på madrass, tvmöbel, hylla, mobiltelefoner och kläder i andra annonser här på blocket. Mvh Irene
400 kr
Blocket.se
Friskvård och hälsa  ·  Hässleholm

Boxningssäck 35 kg+ handskar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Nu är min boxningskarriär över så tänkte sälja mina träningssaker. Säcken är endast använd ett fåtal gånger och funkar bra till alla box och spark sporter. Den väger 35 kg. Handskarna är använda till träning i ca ett halv år och är godkände till match och funkar utmärkt till träning. Oz 14. Tänkte mig ett pris på 800 tillsammans, vill ni ha pris var för sig hör av er. Nås alla dagar dygnet runt på mobilen.
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Fristående boxningssäck

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min fristånde boxninssäck. Perfekt för dig som inte har tillfälle att hänga ensäck. Den är knappt använd och detta för att inte är hemma tillräckligt mycket. Den är grymt skön att slå på då den inte alls har samma vikt som en hängande säck utan flexar på en gummi fjäder, vilket gör att du inte skadar dina händer lika lätt. Jag vill ha 1600:- men kan tänka mig att gå ner lite vid snabb o smidig affär. obs! inte min på bilden, men identiskt med den på bilden.
1 600 kr
Blocket.se

Boxningssäck Ny (oöppnad förpackning)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer nu min boxningssäck som jag köpte ny för 1100 kr för 3 år sedan och som därefter har stått oupppackad tills idag (intelligensnivå skyhög...) Tänker inte skicka den då den är otymplig som tusan (om du verkligen inte insisterar och betalar för det) och kan tänka mig att gå ner i pris vid en snabb affär. 600 kr vilket är en ren vinst för den som köper den! OBS ej säcken på bilden då jag inte ens öppnat förpackningen!
600 kr
Blocket.se
Friskvård och hälsa  ·  Kristianstad

Akvarium,skridsko,boxningssäck

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Jag har till salu AKVARIUM med BTN-bakgrund ca 125 liters. AKVARIUM är H46 L80 B35 , totalt med skåpet och ljusramp är höjden 123cm. Ljusramp med 2lysrör och en del tillbehör medföljer b.l.a filterpump alt för 1000kr. Har också två par skridsko strl.37-40 och 37 200kr för varje. Boxningssäck tänkte jag sälja för 400kr den har aldrig varit använd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj