Quantcast
Till salu inom

"boxningssäck barn lekmer säljes"

Stockholm
Igår

symönster för inspiration

60 kr
Citiboard
Tingsryd
Idag

En Stokke Trailz

2 300 kr
Blocket.se
Växjö
Idag

Komplett säng 105x200cm

600 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Igår

Slalomskidor, pjäxor och st...

400 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

Babay jogger city tour lux....

2 100 kr
Blocket.se
Östersund
Igår

Britax Römer Max Way

1 250 kr
Blocket.se
Igår

Barn skidor och pjäxor

700 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Slalom och längd barn&ungdom

300 kr
Blocket.se
Igår

Stokke babyset

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Norrköping

Sportutrustning Sommar - Barn & Vuxna

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett väldigt komplett set med diverse sportutrustning för både barn och vuxna! Sakerna säljes separat eller som paket. Men det är önskvärt att paketet säljes komplett. Sakerna som ingår: * Hjälmar 2 st olika, hög kvalitet och i princip nya (den röda är för barn och svarta för vuxna) * Badminton racket 2 st * Baseball-trä / Bännbollsracket * Boxningshandskar med boxningssäck * Skateboard WARP (något repad på undersidan men i fullgot skick) * Golfklubbor 3 st (2 putter och 1 järn 6.a - något osäker på sistnämnda) Säljer även sportutrustning för vinter för både barn och vuxna. Sök på: Sportutrustning Vinter - Barn & Vuxna Fler bilder finns att tillgå, hör av er så löser vi det. Kan skickas om så önskas! Säljes till högst bjudande så kom gärna med bud! Frågor besvaras gärna! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
49 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Babysitter och Boxningssäck

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en babysitter från babyproffsen. Den är använd till ett barn men det märks knappast, den är i mkt fint skick. Säljer också en boxningssäck efterssom ingen här hemma använder den. Mått på boxningssäcken: Längd 60 cm, omkrets 80 cm, vikt ca 9 kg Babysitter 150 kronor Boxningssäck 50 kronor Jag är svår att nå på telefon, försök gärna men maila hellre. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Göteborg

Kurio surfplatta för barn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer 2 st Kurio 7 surfplattor för barn, de är enkla att använda och kommer förinstallerade med flera spel (t ex Angry Bird och Cut the rope) och pedagogiska appar (räkneappar, målarboksappar etc). Den funkar annars som en vanlig surfplatta med musik- och videospelare, e-bokläsare och kamera. De vi säljer är i perfekt skick, med grönt silikonskydd och kartongerna kvar. 500 kr st (kostar i butik ca 1500 kr). Vi fick dem i present men hade redan en platta till barnen. Läs mer på länken här: http://lekmer.se/leksaker/pedagogik-lek-o-lar/elektroniska-leksaker/kurio-kids-tablet-7-gr%C3%B6n?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se
500 kr
Blocket.se

Resväskor Trixie + resesäng Carena för barn

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Trixie var den allra första Trunki resväskan, hon gjordes för att övervinna tristessen som ofta uppstår bland barnen när man är på resande fot. Trunki är den prisbelönta barnresväskan som är praktisk, rolig och har snygg design! Den gör det lättare för både barn och vuxna på resan! Den har gott om utrymme till barnens egna saker och när barnfötterna blir trötta och uttråkade kan de bara sätta sig på resväskan så kan föräldern dra dem framåt! Den är slitstark, tålig och storleken gör att den kan tas med som handbagage på flyget. Inuti väskan finns det spännremmar på ena sidan och en smal ficka att lägga små saker i. Innermått: ca L 40 x H 24 cm. Maxvikt 50 kg. Resväskan har 18 liters packutrymme. Jag säljer 2 begagnade Trunki Truxie (enbart kosmetiskt slitage). Säljer även svart resesäng Carena använd ca 5ggr. Se tex http://lekmer.se/barnrum/sangar/resesangar/carena-resesäng-basic-svart 1st Trunki 250kr 2st Trunki 400kr Resesäng 250kr Ring, sms:a, eller maila!
250 kr
Blocket.se

Cykelhjälm barn och barnsits

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
1. Barnhjälm Abus Smiley blå med tecknat robotmönster med kartong och instruktionsblad. Storlek M 50-55 cm. En lätt hjälm, 213 g, vilket är viktigt för barn eftersom de inte har så stark nacke. Hjälmen har inte varit utsatt för slag eller dylikt. Kartong finns. 120 kr (nypris 329 kr) 2. Barnsits, in the pocket baby, som fästs på vanlig stol. Supersmidig att ha med. I mycket fint skick. Inpackad i sitt fodral är mått 15 x 12 cm. Ser oanvänd ut. Nypris Lekmer 399 kr. Vårt pris 180 kr http://lekmer.se/barn-och-baby/ata-och-dricka/matstolar-o-tillbehor/in-the-pocket-baby-barnsits-svart
120 kr
Blocket.se