Quantcast
Till salu inom: ”

boxningssäck blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer min 120 säng från IKEA pga av flytt. 750:- Priset kan diskuteras vid snabb affär. Perfekt säng för alla åldrar. Vi säljer också en boxningssäck med handskar för 200 kr samt damskor i storlek 38 för 20 kr styck. Hör av er vid intresse så skickar jag bilder. Säljer även ett wii spel med guitar hero, balance board och annat spel för 1200 kr men priset kan diskuteras.
Säljer min boxningssäck från Casall Sports Product. Vikt på säcken är 17 kg. Storlek på handskarna är Large. Har knappt använt den mer än ngn gång. Den är 3 år gammal så istället för att den bara ska stå och inte användas så säljer jag den. Mejla gärna först då jag ofta är svår att få tag i via min mobil pga av jobb. Men ring om ni vill.
Hej Säljer nu mitt PA system på grund av tappat intresse. Knappt använd och inga skador finns, mick och kablar medföljer. Går bra att prova prylarna på plats. Märke: Wharfedale PRO PM-600 Slutstegseffekt: 4ohms, 230W Nypris: 3790kr =================== Säljer även en boxningssäck med handskar(se bild), 1000kr. =================== Ring gärna efter kl 16.00 på vardagar då jag jobbar. Mailen tittar jag sällan i. Prutat och klart. Inga "sista priset" kompisar tack. Mvh / Jimmy
Stor boxningssäck av märket Abilica som är avsedd för slag och sparkar. Den har egentligen aldrig blivit använd i träningssyfte men något slag har den väl fått tagit. Längd: 120 cm Vikt: cirka 30-40 kg Bredd (runt om): 92 cm Takkrok och alla nödvändigheter för att hänga upp säcken ingår i priset! Köparen får hämta boxningssäcken. Vid snabbt kontantköp kan priset förhandlas en aning.
Jag säljer min abilica boxningssäck med ett par slaghandskar av samma märke. Du får också krok med skruvar och en fjäder, den är alltså klar för att hängas upp. Alltihopa får du för en tusenlapp! Nypris för allt var cirka 1800 kr. Sparsamt använd! Säcken är 1 meter hög och cirka 30 cm bred och väger cirka 25-30 kilo, men man kan fylla den med sand upp till 40 kilo om man vill.