Quantcast
Till salu inom: ”

britax secura hi-way test säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Barnen börjar bli stora och nu ska stolarna säljas. Vi har en BRITAX Secura inköpt 06 som är i mycket bra skick. Den var bäst i test när vi köpte den. Stolen har ett reglage där man enkelt ändrar barnets sittställning, vilket kan vara skönt om man åker långt. 900 kr Vi har också en BRITAX HI-WAY från 08. Den har tyvärr blivit lite solblekt och sliten i tyget den säljer vi därför lite billigare 600kr Mer info om den hittar ni på http://www.britax.se/bilbarnstol/bilbarnstol/hi-way Bilbarnstolarna är naturligtvis okrockade och har använts i ett djur och rökfritt hem!
BRITAX SECURA HI-WAY bakåtvänd bilbarnstol. 0-25 kg, 0-7 år. Välvårdad och som i nyskick. Använd endast drygt ett år. Tvättbar klädsel, självklart nytvättad. Naturligtvis aldrig krockad eller skadad på annat sätt. Köpt ny av oss och använd av djur- och rökfri familj. Stolen är komplett med remmar, stödkil, bruksanvisning samt en nackkudde som tillbehör. Ett måste för små barn. Till bruksanvisningen finns en förteckning över passande bilmodeller. Britax Hi-Way har ett justerbart stödben vilket gör att den kan monteras fristående i bilen. Stolen har viss ställbar lutning som ställs in vid montering. Den tar förhållandevis liten plats varför den fungerar bra i de flesta bilar, även små. HI-WAY har fått höga betyg i tester. Godkänd för barn upp till 25kg. Ord pris inkl. tillbehör ca 2500:-. Säljes för 1300:- Finns i Saltsjöbaden.
BRITAX SECURA HI-WAY bakåtvänd bilbarnstol. 0-25 kg, 0-7 år. Denna modell har fått höga betyg i tester. Godkänd för barn upp till 25kg. Vår stol är aldrig krockad eller skadad på annat yttre sätt. Tvättbar klädsel som är nytvättad och stolen köptes ny av oss och har använts i en djur- och rökfri familj. Kanterna har dock "fransat upp sig" (vilket inte påverkar säkerheten) och är anledningen till att den säljs så billigt. Stolen säljes med remmar och en stödkil samt ett skydd för sätet den står på. Britax Hi-Way har ett justerbart stödben vilket gör att den kan monteras fristående i bilen. Stolen har viss ställbar lutning som ställs in vid montering. Ordinarie pris ca 2000:-.
Säljer två bilbarnstolar i fint skick. En Britax Multi-Tech kan användas både bakåt och framåtvänd ca 9-25 kg Inköpt för drygt två år sedan på Rejmes butik, Volvo märket finns tryckt på stolen. Extra band medföljer denna stol så att du kan flytta den lätt mellan två bilar. Andvänd av ett barn. Fint skick och naturligtvis aldrig varit med i någon kollision. Mycket vanlig och populär modell, fått bäst i test flera gånger. Inköpspris 3495 kr , kvitto och bruksannvisning finns kvar. Mitt pris 1500 kr En Britax Secura Hi-Way, bara bakåtvänd 0-25 kg ca 2,5 år gamal , bara använd åt ett barn i 8 månader. Fint skick och naturligtvis aldrig varit med i någon kollision. Nypris 2200 kr Inköpt på Baby proffsen. Mitt pris 700 kr Finns i Pålsboda, vid intresse ring 070-5483468
Britax Secura Hi-Way, 0-25 kg, inköpt 2011. Ej krockad. Kan användas som både bilstol 1+2. Nypris 2195 kr. Mitt pris 800 kr. Super Nova Digital babycall, inköpt 2009. Fortfarande lägsta strålning på marknaden (test 2014). Nypris 1399 kr (finns att köpa för 995 kr). Mitt pris 300 kr.