Quantcast
Till salu inom: ”

britax hi-way säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilbarnstol

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Britax Hi-Way är en bakåtvänd bilbarnstol för barn som väger upp till 25 kg. Designen ger extra komfort med stort benutrymme och hög säkerhet. 5-punktssele med enkel justering. Det integrerade stödbenet tillsammans med bälteslåsen lock offs gör det enkelt och säkert att montera HI-WAY på alla platser i bilen. Den tar liten plats, passar bra i mitten av baksätet och även i mindre bilar. Den har ett justerbart grenband för det växande barnet, sidokrocksskydd med djupa mjukt vadderade sidor, bekväma axelmuddar och tvättbar klädsel. Den justerbara frambygeln gör att stolen passar i olika typer av säten. Montering sker med 3-punkt och 2-punktsbälte. Godkänd enl. ECE R44/04. Färg: Cowmooflage. Finns i flera färger! På Jollyroom.se finns ett brett utbud av bilstolar samt tillbehör såsom sparkskydd, nackkuddar och solskydd. Vi har Sveriges största lagerförda produktsortiment inom Barn & Babymarknaden. Välkommen att besöka oss redan idag!
Britax Hi-Way är en bakåtvänd bilbarnstol för barn som väger upp till 25 kg. Designen ger extra komfort med stort benutrymme och hög säkerhet. 5-punktssele med enkel justering. Det integrerade stödbenet tillsammans med bälteslåsen lock offs gör det enkelt och säkert att montera HI-WAY på alla platser i bilen. Den tar liten plats, passar bra i mitten av baksätet och även i mindre bilar. Den har ett justerbart grenband för det växande barnet, sidokrocksskydd med djupa mjukt vadderade sidor, bekväma axelmuddar och tvättbar klädsel. Den justerbara frambygeln gör att stolen passar i olika typer av säten. Montering sker med 3-punkt och 2-punktsbälte. Godkänd enl. ECE R44/04. Färg: Felix. Finns i flera färger! På Jollyroom.se finns ett brett utbud av bilstolar samt tillbehör såsom sparkskydd, nackkuddar och solskydd. Vi har Sveriges största lagerförda produktsortiment inom Barn & Babymarknaden. Välkommen att besöka oss redan idag!
Britax Hi-Way är en bakåtvänd bilbarnstol för barn som väger upp till 25 kg. Designen ger extra komfort med stort benutrymme och hög säkerhet. 5-punktssele med enkel justering. Det integrerade stödbenet tillsammans med bälteslåsen lock offs gör det enkelt och säkert att montera HI-WAY på alla platser i bilen. Den tar liten plats, passar bra i mitten av baksätet och även i mindre bilar. Den har ett justerbart grenband för det växande barnet, sidokrocksskydd med djupa mjukt vadderade sidor, bekväma axelmuddar och tvättbar klädsel. Den justerbara frambygeln gör att stolen passar i olika typer av säten. Montering sker med 3-punkt och 2-punktsbälte. Godkänd enl. ECE R44/04. Färg: Olivia. Finns i flera färger! På Jollyroom.se finns ett brett utbud av bilstolar samt tillbehör såsom sparkskydd, nackkuddar och solskydd. Vi har Sveriges största lagerförda produktsortiment inom Barn & Babymarknaden. Välkommen att besöka oss redan idag!
Britax Hi-WayBritax Hi-Way är monterbar på alla platser fristående med sitt inbyggda stödben. Snabbkoppling för montage av bilens bälte. Stödbygel för justering av barnets sittvinkel, kan användas på samtliga platser i bilen. En säker bakåtvänd bilbarnstol som tar lite plats i bilen. Godkänd 0-25 kg, ca 6 mån-4år ECE R44 rev 04. OBS gäller i färg Harry på bild Nu 2095:- Ord 2795:- ENDAST FÖR FÖRSÄLJNING I BUTIK För mer info besök någon av våra butiker i Malmö Babyproffsen Toftanäs handelsplats (ny stor butik) Topplocksg 11 212 41 Malmö Vardagar 10-19 Lördagar 10-17 Söndagar 11-17 Babyproffsen Dalaplan (citybutik) Dalaplan 2 214 28 Malmö Vardagar 10-18 Lördagar 10-14 Vill du ta del av fler lokala erbjudande besök oss på vår hemsida Välkommen
Britax Hi-Way i fjolårsmodellerna säljs för 2095:- . I bilc: Harry. Britax Hi-Way är den lättaste och mest kompakta bilbarnstolen för konventionell montering, d v s stol som monteras med underförankringsband och bilens bälte. Hi-Way är vår favorit för föräldrar som har trånga baksäten, familjer som ofta måste flytta på barnstolen, och de som saknar egen bil. Välkommen till vår butik på Fleminggatan 67. Närmsta T-bana Fridhemsplan. Bussar: 1,3,4. Öppet: Vardagar 10 - 18. Lördagar 10 - 16. Söndagar 11-15 Bilstolar säljs tyvärr inte på distans. Montering ingår som alltid hos oss.