Quantcast
Till salu inom: ”

bsr ppc diagnostic felkodsläsare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som rubriken säger så säljer jag en fullt fungerande PPC 3 Box komplett med dekaler o manual. Då jag sålt bilen så har jag ingen nytta av denna mera. På BSR's sida så går de att köpa mjukvara så att denna går att använda till de flesta bilar. Funkade toppen till min XC70. En funktion i denna som jag hade och kan rekommendera är felkodsläsare/Diagnos system och raderat koder, även de går att få från BSR till Både effektbox och felkodsläsare/ i samma Box och synkar det i datorn. Pris? Har sett skiftande priser på blocket. Så kom med bud ! Hämtas i Norrköping eller skickas mot fraktkostnad. Kontan,Swish eller till konto.n n
Säljer en väldigt sparsamt använd ppc 3 handenhet. Fungerar till alla bilar med obd som bsr har mjukvara till. Bara att man flyttar över sin egen mjukvara på mina sidor på bsr:s hemsida. Jag har köpt till felkodsläsare så man kan läsa, radera felkoder och hantera styrenheter. Till skillnad från de felkodsläsare som är vanligt förekommande på marknaden kan PPC 3 kommunicera med samtliga styrenheter i bilen. Felkoderna presenteras med felkodsnummer enligt standard tillsammans med en beskrivande text som förklarar vad felkoderna betyder. Samtliga felkoder kan även raderas vid behov. Fungerar bl.a. Till Volvo, VW, BMW
Säljer nu min Felkodsläsare då jag har köpt en annan bil. Den är i nyskick och fungerar otroligt bra. Väldigt smidig att ha med sig när man måste felsöka. Kan skickas mot fraktkostnad och skickas endast mot förskottsbetalning. Köpt på BSR märke PPC Diagnostic.
PPC Diagnostic system från BSR. Hanterar 40 olika styrenheter och över 8000 felkoder. Fungerar till samtliga Volvo från 2001 - 2007 ur 40N/50/60/70/80/90 serien. Fungerar inte till förra S40/V40 (1996-2004), förra C70 (1998 - 2005) och nya S80 (2007) Komplett med OBDII kabel och manual i orginalkartong. Kan skickas med postens gröna. Ev frakt betalas av köpare. Ev bytes mot 2 xenon extraljus.
Felkodsläsare till Volvo Diagnostic System PPC® Diagnostic System är ett diagnosverktyg för Volvobilar. Detta verktyg kan både läsa och radera samtliga felkoder till alla styrenheter, och det kan även nollställa service- indikatorn.