Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux inspire tvättmaskin 7kg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena ! Säljer en ny torktumlare pga av att den bara står, endast körd ett par gånger. Den är av märket Elextrolux och är en av dom bättre modellerna Inspire 7 kg Automatic. Den har 14 olika pogram med tre stycken olika styrka och 4 olika val av torkmetoder. Den är i nyskick och har inga repor eller skavanker. Klisterettiketer sitter fprtfarande kvar. nypris lite över 5 tusen kroner säljer den till först köpande för 3500 kr.
Inspire EWW14581W har 7 kg tvättkapacitet och ett utmärkt tvätt- och sköljresultat genom mängdavkänning och Direct spray duschpump. Sköljsystem med mängdavkänning och aktiv skumkontroll som säkerställer sköljresultatet. Active Balance Control för att effektivt motverka vibrationer och ljud vid centrifugeringen.Specialprogram som Sensitiv Plus med extra bra sköljeffekt för hudkänsliga. Lättstruket som underlättar strykningen. Skonsam ylle/siden/handtvätt. Programfasindikering med symboler. Auto tvätt/tork i en följd av 3,5 kg bomull. Invertermotor (kolborstlös) för bättre och snabbare program och en lägre ljudnivå.
Electrolux inspire 7kg.1400rpm. tvätt och törk (torken fungerar inte,men tvättar perfekt darav priset bara 1.500kr) Ariston A+++ 8kg-1600rpm. 2år-lite använd- fungerar perfekt-1.500kr Har flera tvätt-tork-disk maskiner-kyl/frysar-spisar-ugnar osv. till humana priser Kom förbi och välj själv... Endast telefon kontakt-inga mail-har inte tid å läsa mailen... Vi kan hjälpa med transport i Malmö ev. längre om vi kommer överens! Vi får flera begagnade vitvaror nästan varje dag,så tveka inte,ring å fråga vad du behöver.
Electrolux inspire är en sensorstyrd kondenstumlare för 7 kg och energiklass B. LCD display och rostfri trumma. Däremot så vägrar den starta plötsligt och jag vet inte vad felet är. Alla knappar lyser men den vägrar snurra. Tumlaren funkade helt perfekt innan och är i jätte fint skick för övrigt Men en händig och duktig person kan säkert ta reda på felet och åtgärda det. Därav det låga priset. Köpt för 3 år sedan på media markt för 5800:- Nu 500:- Ring för mer infö. 0739951077
Electrolux tvättmaskin "Inspire 7kg direct spray". (tvättval för ekologisk, olika tidsintervall, fördröjd start, handtvätt, bomull/ synten/silke, sportskor, lätt/intensiv, gradantal, intensitet m.m finns och även barnlås.) Tvättmaskinen är endast använd 1 år och säljes p.g.a. flytt. (ev. kan en packning eller slang behöva bytas då den stått oanvänd något år och plasten kan ha blivit gammal. Detta är dock bara eventuellt då det för synen inte ser ut att behövas någon åtgärd.) Säljes till högstbjudande. Hämtas omgånende p.g.a. flytt.