Allt till salu inom "bumling"

Sortering:
Bumling mini
Lomma
Idag

Bumling mini Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Bumling lampa
Gällivare
11 dagar

Bumling lampa Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kristianstad

Bumling lampa, dockvagn och korgstol

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Säljer lite grejor. En mörkgrön bumling lampa "mellan" alltså 40 cm i diameter. Är i bra skick och jag har ägt den sedan den var ny när jag köpte den på 70-talet! Pris: 1000 kr En dockvagn, perfekt för lill flickan! Pris: 200 kr Två st korgstolar med skinnsits. Är hel och i bra skick för övrigt. Pris: 150 kr/st Har ni frågor ring eller maila!
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

Gammal bumling till bra pris

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Tänkte att jag skulle sälja min bumling eftersom jag inte använder den själv! jag har haft den i många många år och den är väldigt antik. dock oanvänd från min sida och lampan är i väldigt bra skick. Det finns ett litet märke som syns på bilden.. det går dock att åtgärda med några droppar färg. nästan obefintligt :) Jag vill ha 1650:- för den. Kult lampan befinner sig i Centrala Gävle!
1 650 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Göteborg

4 stolar i ek

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
stapel bara lite charmigt fyrkantiga stolar med lätt böjd sits. Stolarna är i solitt ek och som design passar de mycket bra till lampan Bumling och 60-tals inredning. sitsarna är i svart galon -tre i allra bästa skick den fjärde har lite deff stolarna går att användas som köksstolar som matsalsstolar och är mycket bekväma att sitta på. till sökdatorn--- 60-talet--70-talet--retro--modernism-vardags rum-kök-matsal-retro- popkonst-60-tal-70-tal.
600 kr
Blocket.se
Lampor  ·  Alingsås

Taklampa Bumlingen Kampanjpris 40cm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Taklampa från Atelje Lyktan finns i olika storlekar och färger. Beställ ur hela deras sortiment hos oss. Om företaget SkönareHem är en butik på 1 000 kvm fylld med möbler, mattor, belysning. En butik med personlig service. Stort eller litet hem, hos oss finner ni det mesta inom inredning. Välkommen att besöka vår butik som ligger längs med E20 i Alingsås.
3 890 kr
Blocket.se

Retro bumling pinnstolar pall

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bild 1 Fåtölj troligtvis teak från 50/60 tal resårband bör åtgärdas annars ok skick 600 kronor 4 röda cafestolar en på bild pris för alla fyra 500 Två olika pallar 250 kronor styck 2 pinnstolar brunmålade 350 styck eller 500 för båda Bild 2 Två olika bumlingar båda 40 cm med raster pris 1200 styck Mejla vid intresse
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj