Quantcast
Till salu inom

"burmilla till salu säljes"

Sollentuna
5 dagar

Burmillor med stamtavla

10 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Burmilla kattungar

10 000 kr
Blocket.se
Uppsala
3 dagar

Burmilla kattungar

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Helsingborg

Kattvakt 6 mån

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vill du prova på att ha katter? Här har du chansen. Har fått jobb utomlands därför skulle jag behöva en kattvakt åt mina katter i 6 mån, från slutet av juli tills 20 Jan. En hona och en hane och jag vill helst inte separerar dem. Bägge två är väldigt lugn och älskar att kela. Bägge två älskar att prata och är inte rädda för människor. Honan är en blandning av burmilla och hanen är en halvskogis. Självklart att jag står för försäkringen, maten och kattsand.
0 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Östergötlands län

Letar efter hankatt för parning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Vi söker nu hankatt för parning åt vår hona som är en blandning av raserna burmilla/huskatt. Hon är gråvit och ganska liten. Hon löper just nu, skulle vara bäst att du hör av dig så snart som möjligt. Annars går det bra att vänta tills nästa gång. Vi vill helst ha en hankatt som är mörk i pälsen eller som är liknande färger som vår. Vill helst ha huskatt eller bondkatt att para med men det går även bra med andra raser.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östergötlands län

Burmilla & huskattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Har nu en tjej kvar hon är lev klar nu i nov och mamman är av rasen Burmilla (ni kan läsa om den rasen på nätet) pappan är grå/vit huskatt.om ni är intresserade så hör av er" dom är inte vaccinerade om ni nu inte önskar de så kan jag göra det innan ni får katten men ni får stå för kostnaden själva.dom är avmaskade.jag tar en handpenning på 400 kr.mamman ser ni på bild
550 kr
Blocket.se
Katt  ·  Örebro

Burmilla/huskatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Har nu en kille som heter Stefan och en tjej kvar dom är lev klara i nov och mamman är av rasen Burmilla (ni kan läsa om den rasen på nätet) en väldigt tillgiven katt och barnkär, dom har en silkeslen päls jaq tar en handpenning på 600 kr .om ni är intresserade så hör av er .mamman ser ni på bild hon föddes den 26/8 jag följer djurskyddslagen och säljer ingen katt under 12 veckor
800 kr
Blocket.se
Katt  ·  Örebro

Sötaste bladraskattungarna 12 veckor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Är du någon av våra nya mattar hussar? Vi söker bästa tänkbara hem, för på söndag är vi redo att lämna mamma och pappa. Mamma är en renrasig burmilla och pappa hälften burmilla, hälften maine coon. Vi älskar människor och letar efter någon/några som älskar oss tillbaka. Vi är nogrant skötta från första början och mycket sociala. Hör av dig till matte om du är intresserad och berätta lite mer. Hon är väldigt noga med var vi hamnar. Vi är rumsrena och avmaskade regelbundet.Både killar och tjejer finns. Om du skaffar två tillsammans blir det reducerat pris.
2 800 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord