Till salu inom

"bushnell backtrack manual svenska säljes"

Idag

Loftsäng Stuva från Ikea

800 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

Totalrenoverad och nybesikt...

35 000 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Kaninungar engelsk angora

3 000 kr
Blocket.se
Piteå
Igår

Volvo V50 2.0 D Powershift...

56 000 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Igår

Trackday/Banhoj Suzuki Gsx-...

55 000 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Beredda kaninskinn

350 kr
Blocket.se
Butik Lidingö
Igår

Skiljeväggar av glas direkt...

27 500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Lego city & lego ninjago

400 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Luleå

Bushnell Trophy 1x32 Rödpunktssikte *FYND

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bushnell Trophy 1x32 (Röd & Grön) Rödpunktssikte för omgående leverans. Ett rödpunktssikte i absolut världsklass från Bushnell. Detta super allround rödpunktsikte passar till all jakt men är designat att prestera som bäst även under dagens mörkaste timmar. Vilket gör det till en favorit hos älg och även vildsvinsjägare som uppskattar kvalitet och vet vad som krävs. Siktets riktmedel går att ändra mellan grönt eller rött för att passa under olika ljus förhållanden samt smak. Säljes nu för endast 2699:- Vilket är billigast i Sverige!! Passa nu på att köpa dig en rödpunktsikte i världsklass innan de tar slut. Endast 1 exemplar kvar i Lager!! För att beställa och mer fakta kolla in våran internetbutik. www.svenskfiskeshop.se Medföljer: • CR2032 Batteri • Weaverskena • Manual Eventuell frakt betalas av köparen. Men kan skickas inom hela Sverige billigt!! Så skynda fynda.
2 699 kr
Blocket.se
Camping och Frilufsliv  ·  Skellefteå

Bushnell Backtrack D-Tour

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med samma enkelhet som lillebror Backtrack visar D-Tour dig vägen tillbaka med ett knapptryck. Den endast 10cm stora GPS:en har inbyggd kompass, termometer och loggar dessutom automatiskt din väg i upp till 48 timmar. Väl hemma kan du koppla samman den med en PC eller Mac och du ser precis vart och på vilken höjd du varit. Programvaran visar din väg med satellitbilder från Google Earth och låter dig spara och ladda upp din favoritväg. - Lagrar 5 stycken favorit positioner samt 48timmar med färddata - Visar distans, riktning och koordinater - Visar tid (militär & civil) och temperatur - Väderskyddad konstruktion - Tydlig belyst skärm - Drivs av 3st AAA-batterier (medföljer ej)
1 195 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Skellefteå

Bushnell backtrack orginal G3

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nya generationen av Bushnells Backtrack-orginal. Nu med en ännu mer slimmad design som är 20% lättare än föregångaren. Ligger perfekt i handen och finns i 3 olika färger. GPS-enhetens grundidé och handhavande är lika enkelt som förut. Gör en markering när äventyret börjar, från jaktstugan, bryggan eller bilparkeringen. När det är dags att ta sig tillbaka startar du Backtrack igen och den visar dig vägen och avstånd med en knapptryckning. Backtrack har en inbyggd digital kompass och en belyst display om det hinner mörkna. Drivs med 2AA batterier.
685 kr
Blocket.se

Bushnell Backtrack

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bushnell Backtrack Backtrack är en fantastisk liten prisvinnande navigator som tagit marknaden med storm. Nyckeln till succen är enkelhet och extremt kompakt format. Gör en markering när äventyret börjar från stugan, bryggan eller bilen. När det är dags att ta sig tillbaka startar du Backtrack igen och den visar dig vägen och avstånd med en knapptryckning. Backtrack har en inbyggd digital kompass och en belyst display om det hinner mörkna. Drivs med 2AA batterier.
695 kr
Blocket.se

Gps backtrack bushnell

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nya generationen av Bushnells BackTrack-original. 20 % lättare än föregångaren GPS-enhetens grundidé och handhavande är lika enkelt som förut. Gör en markering när äventyret börjar. När det är dags att ta sig tillbaka startar du BackTrack igen och den visar dig vägen och avstånd med en knapptryckning. BackTrack har en inbyggd digital kompass och en belyst display om det hinner mörkna. Drivs med 2AA batterier. BackTrack Original G3 Spec. •Sparar upp till 3 platser i minnet. •Visar longitude latitude kordinater. •Senaste tekniken med en exakt uBLOX GPS mottagare och snabb åtkomst till satelliterna. •Självkalibrerande* digital kompass. •Visar avstånd i meter eller yards. •Kompakt storlek som levereras med en nyckelring. •Vattenresistent.
695 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj