Quantcast
Till salu inom: ”

piano bortskänkes säljes

Tidigare annonser till salu

Vi måste tyvärr göra oss av med vårt vackera piano pga flytt. Det är i bra skick, dock kommer man behöva stämma pianot när det blivit flyttat då en ton krånglar. Mot en mindre frivillig peng eller bekostnad av flytt får du alltså ett fint och smidigt piano som inte tar mycket plats! Hör av dig! Pianot måste hämtas inom en vecka! (pallen ingår er) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Min dotter har slutat spela, därför skänker jag nu bort hennes Östlind & Almquist-piano. Det är ett bra nybörjarpiano för någon som lär sig spela. Pianot behöver stämmas. Finns i Årsta, 1 trappa upp utan hiss. Hämtas endast med transportfirma, ej privathämtningar (du står för transportkostnaden). Vill du få pianot hem till jul går det bra att boka transporten till 19/12 hela dagen, 20/12 eftermiddagen samt 23/12 hela dagen. Det går också bra att hämta i mellandagarna. Endast mailkontakt.
Litet, nätt piano med en fin klang!!! Längden: 130 cm Djupet: 46 cm ( på den bredaste delen) Höjden: 92 cm Säljes inklusive pianopallen för 700kr! Pallen har förvaring för noter! Finns även en till enkel bänk/ pall till piano som bortskänkes om så önskas! Hämtas i Vasastan! (3 starka personer klarar det) Behöver säkert stämmas om efter transporten! Flera bilder kan meilas vid intresse! Maila gärna, så mailar jag tillbaka eller ringer!
Nu är det dags för lite mera plats i vardagsrummet så nu gör vi oss av med pianot som stod kvar när vi flyttade in i huset. Intressenter kommer med starka ryggar och stort fordon/släpvagn. Det jag hört när barnen har klinkat lite så borde det stämmas men annars aldrig spelat så jag har ingen aning om hur skicket är. Fabrikat: Bergström & Lagerqvist, Stockholm, Nr 28 Sittpallen medföljer självklart
Piano O.H. Hoof bortskänkes mot avhämtning. Pianot är i fint skick och välstämt med något undantag. Några få emaljplattor saknas, vilket syns på bilden, men det går att få tag på hos ex.vis en pianostämmare. Med avhämtning menas att ni helt på egen hand lyfter ut pianot för att inte skada vårat trägolv. Jag bedömer att man bär vara 4 starka personer för att flytta pianot. Alternativt anlitar ni en flyttfirma. Förutom fyra trappsteg är flyttvägen till transport plan. Total bärsträcka ca 25 meter