Allt till salu inom "piano bortskänkes"

Sortering:
PIANO
Värmdö
Igår

PIANO Visa liknande

Blocket.se
Bortskänkes
Motala
Igår

Bortskänkes Visa liknande

Blocket.se
Piano
Sundsvall
3 dagar

Piano Visa liknande

Blocket.se
EZkeys Upright Piano
Butik

EZkeys Upright Piano

1 649 kr
NYTT Trumslagaren
EZkeys Grand Piano
Butik

EZkeys Grand Piano

1 649 kr
NYTT Trumslagaren
Visar sida 1 av 23

Tidigare annonser till salu

Piano bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi måste tyvärr göra oss av med vårt vackera piano pga flytt. Det är i bra skick, dock kommer man behöva stämma pianot när det blivit flyttat då en ton krånglar. Mot en mindre frivillig peng eller bekostnad av flytt får du alltså ett fint och smidigt piano som inte tar mycket plats! Hör av dig! Pianot måste hämtas inom en vecka! (pallen ingår er) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Piano  ·  Stockholms län

Pianot bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Min dotter har slutat spela, därför skänker jag nu bort hennes Östlind & Almquist-piano. Det är ett bra nybörjarpiano för någon som lär sig spela. Pianot behöver stämmas. Finns i Årsta, 1 trappa upp utan hiss. Hämtas endast med transportfirma, ej privathämtningar (du står för transportkostnaden). Vill du få pianot hem till jul går det bra att boka transporten till 19/12 hela dagen, 20/12 eftermiddagen samt 23/12 hela dagen. Det går också bra att hämta i mellandagarna. Endast mailkontakt.
0 kr
Blocket.se

En liten piano "Nylund & son"

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Litet, nätt piano med en fin klang!!! Längden: 130 cm Djupet: 46 cm ( på den bredaste delen) Höjden: 92 cm Säljes inklusive pianopallen för 700kr! Pallen har förvaring för noter! Finns även en till enkel bänk/ pall till piano som bortskänkes om så önskas! Hämtas i Vasastan! (3 starka personer klarar det) Behöver säkert stämmas om efter transporten! Flera bilder kan meilas vid intresse! Maila gärna, så mailar jag tillbaka eller ringer!
700 kr
Blocket.se
Piano  ·  Stockholms län

Piano bortskänkes /ges till högstbjudande

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu är det dags för lite mera plats i vardagsrummet så nu gör vi oss av med pianot som stod kvar när vi flyttade in i huset. Intressenter kommer med starka ryggar och stort fordon/släpvagn. Det jag hört när barnen har klinkat lite så borde det stämmas men annars aldrig spelat så jag har ingen aning om hur skicket är. Fabrikat: Bergström & Lagerqvist, Stockholm, Nr 28 Sittpallen medföljer självklart
0 kr
Blocket.se

Piano bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Piano O.H. Hoof bortskänkes mot avhämtning. Pianot är i fint skick och välstämt med något undantag. Några få emaljplattor saknas, vilket syns på bilden, men det går att få tag på hos ex.vis en pianostämmare. Med avhämtning menas att ni helt på egen hand lyfter ut pianot för att inte skada vårat trägolv. Jag bedömer att man bär vara 4 starka personer för att flytta pianot. Alternativt anlitar ni en flyttfirma. Förutom fyra trappsteg är flyttvägen till transport plan. Total bärsträcka ca 25 meter
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj