Allt till salu inom "2 årig labrador tik för omplacering"

Sortering:
Katt
Eslöv
Idag

Katt Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Valp söker hem
Landskrona
Idag

Valp söker hem Visa liknande

17 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Nordanstig

Labrador tik 2005

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi kan tyvärr inte ha kvar våran Labrador Retriever tik på 6 år. Hon är en underbar familjehund som är snäll och trygg i alla situationer. Går snällt i koppel men är van att vara lös på gården. Hon är van vid hästar, hundar, katter, kor, grisar och får samt underbar med barn. Det enda negativa som finns är att hon äter i princip allt och hur mycket som helst, men hon är ju en labbe! Renrasig med stamtavla. Ej till avel. Vi vill att hon ska få komma till ett gott och livslångt hem. Vi har ingen brådska utan väntar på det PERFEKTA hemmet. Maila och berätta vad ni har att erbjuda så återkommer jag. Finns fler bilder.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eskilstuna

Foder värd till 1 årig Manchester terrier tik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Jag söker nu efter en utställnings intresserad foderv'ärd till min 1 årig MT tik. Hon är en mycket pigg och allert liten dam som är mkt nyfiken på allt och alla. Men som med alla MT´s så får man styra med mjuk/fast hand... Hon kommer att kunna gå långt i utställnings karriären (bara hennes öron trillar mer rätt) och kan tänka mig att hon skulle passa utmärkt till agility (inget intresse som jag har själv). Hon är efter DK UCH SE UCH Anis och Hanulla Renholms Vals På Ängsö. Båda föräldrarna är oerhört vinstrika i utställningssammanhang och denna tiken förväntas lyckas lika bra hon. Är detta något för dig så hör gärna av dig till mig... Hon är givetvis renrasig, registrerad hos SKK (har stamtavla), vaccinerad, har pass och är socialiserad. Det är ju lämpligt om du bor i södermanland/värmland/dalarna...
0 kr
Blocket.se

7 årig Tik söker nytt hem / omplacering

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Malenois, tik, 7 år. Fin grundlydnad, spårar, behöver komma till ett hem med mycket tid för henne genom träning mentalt o fysiskt. Har du plats för en fin hund som verkligen vill jobba, är glad o tillgiven ? Maila info om dig och vad du kan erbjuda och gärna referenser, så skickar vi fler bilder och mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se

Omplacering Labrador tik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Snäll glad tik 4 år söker nytt hem pg av miljön. Hon behöver komma till lugnare miljö - landet/mindre ort o hus. Hon är idag stressad i sin miljö o behöver lugn men ändå chansen till många långa promenader i naturen o vardagsaktivering. God vardagslydnad, går bra i koppel, kan vara lös, ensam hemma. Inte tillräckligt miljötänad då hon är uppvuxen på landet. Hörselnedsatt. Kattvan Söker dig som kan ge henne lugnet o tiden att få landa bo o bo in sig, är hemma människor. SKK-reggad, försäkrad. Max 25 mil från Sthlm o använd en aktiv mailadress då vi svarar via mail först!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj