Till salu inom

"bussbolag till salu säljes"

Butik Stockholm
14 år

Hyra Buss

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Transport  ·  Stockholm

Busschaufförer med F-skattsedel sökes till RoadCrew!

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 år
Nu söker vi fler busschaufförer med F-skattsedel som vill ha friheten att själv styra sina arbetstider. Vi bemannar flera bussbolag i Stockholmsområdet och är lyhörda för dina önskemål på körningar. Vi ger dig en unik möjlighet att få körningar på flera bussbolag utan att själv jaga uppdragen. Vill du arbeta deltid, heltid eller bara på helgerna? Det är du som bestämmer dina dagar och tider! Är du intresserad av att arbeta via ett företag anpassat för framtiden? Då är du den vi söker! Välkommen med din intresseanmälan! Besök gärna vår hemsida för att läsa mer: www.roadcrew.nu
0 kr
Dagensannonser.se
Lager  ·  Göteborg

Innesälj samt Lagerarb

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
TEKNISK INNESÄLJARE och LAGERARBETARE Växjö Europart i Sverige fortsätter sin expansion och söker nu till anläggningen i Växjö en innesäljare och en lagerarbetare. Innesäljare: Dina arbetsuppgifter innebär kundutveckling av både befintliga och nya potentiella kunder som består av verkstäder, åkerier eller bussbolag. Du har kunden i fokus och är en problemlösare för våra kunder när du hjälper dem att få rätt reservdel. Det är viktigt att du är serviceminded och att du är duktig på att etablera och vårda långsiktiga kundrelationer. Du är stresstålig och har lätt för att samarbeta i team.
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Malmö

Vw transporter 2.4D 9sitsig, mycket bra skick -93

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fakta Volkswagen transporter med plats för 8st passagerare. Bilen har används av ett bussbolag för transport av passagerare. Tysklandsimporterad. Utrustning: Färg: grå Bränsle: Diesel Manuell växellåda 15Tums plåtfälgar (Endast sommardäck) Kassettspelare Det finns ingen rost på bilen. Bilen startar och går Perfekt. Bilen har ny besiktning så bilen behövs inte besiktigas fören om 1 år. Det är precis bytt kamrem, vattenpump, spännrullar och diesel kamrem. Vindrutan är också helt ny på bilen. Bromsskivorna och beläggen runt om är helt nya. Nu är den registrerad som personbil, årsskatten är på 5000kr. Det går att omregistrera bilen till lätt lastbil och då blir årskatten ca 3500kr.
20 000 kr
Blocket.se

Eskilstuna Omnibustrafik -en historik över stadstrafiken i Eskilstuna och Torshälla mellan åren 1922 till 1977.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Dekorerat laminatband. Trafik-Nostalgiska förlaget 2006 (TNF-bok 43). Tvärformat. Vikt 565 gram. 72 sidor. Från baksidestexten: Denna bok är ett försök att berätta om EOT:s tillkomst och utveckling. Den handlar också om de olika bussbolagens kampför sina linjer, de inbördes intrigerna för att få tillstånd att bedriva busstrafik till och från Eskilstuna och hur Knut Oskar Gustavson på 1930-talet gick segrande ur striden. Boken beskriver även busslinjernas utveckling och de olika busstyperna som tjänstgort under årens lopp. Rikt illustrerad med fotografier och kartor i svartvitt. Förlagsny. (f)
90 kr
Bokbörsen.se
Logistik och transport  ·  Västerbottens län

Bussförare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
KR Trafik är ett av Sveriges största privatägda bussbolag. Vi kör linjetrafik från Knivsta i söder till Karesuando i norr med ca 300 bussar och 600 medarbetare. Bolagets framgång bygger på stort engagemang och delaktighet från alla våra medarbetare. Vi söker nu BUSSFÖRARE för sommarvikariat till Umeå, Vännäs, Vindeln, Nordmaling, Bjurholm, Sävar, Storuman och Tärnaby. Ange vilken stationeringsort du önskar.
0 kr
Jobbaextra.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj