Quantcast
Till salu inom: ”

buttlift trosa inlägg fylligare rumpa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dina fötter är unika. Därför gör vi skoinlägg speciellt för dig. Om du rör dig eller står mycket, lyfter tungt eller om du använder felaktiga skor så riskerar du belastningsskador. Smärtor även i knän, höfter och rygg har ofta sitt ursprung i en felaktig belastning av din fot. Eftersom varje fot är unik behöver också en sko vara det. Då duger det inte med standardiserade inlägg från fabrik. Beroende på vilken typ av besvär du har gör vi en obelastad, halvbelastad eller helbelastad avgjutning av dina fötter. Sedan tillverkar vi själva inlägg speciellt anpassade för just dig. För att du ska känna dig trygg lämnar vi alltid "nöjd-kund-garanti".
Inlägg som passar till alla babyliftar, sparsamt använd, jättefint skick. Trygghet för nyfödda Nyfödda behöver mycket värme och trygghet. Inlägg för nyfödd är en specialdesignad, tvådelad åkpåse som är anpassad just för små bebisar att komma till ro i. Mjuka kuddar stöttar det lilla, men tunga, huvudet. Passar även i bilen. Använd underdelen i babyskyddet Tario för att hålla fötterna varma och goa. Så fort som babyn kan sitta kan man använda överdel som ett bekvämt stöd i sittvagnen. Inte minst när barnet somnar är det skönt med lite extra stöd för huvudet. (Nypris 495kr)
Twist and Sculpt - är en revolutionerande ny höft, rumpa och lår träning maskin! Viktminskning och toning maskin! Ett alternativ till laterala låret utbildare. Twist & Sculpt är roligt och enkelt sätt att vända på det oönskade, slappa mellersta delen till en mer definierad midja. Hemligheten av Twist & Sculpt är dubbelriktad skridskoåkning, som är inriktad på flera muskler från olika vinklar. Detta fungerar på glutes, inre och yttre lår, mage och sneda ger dig en utmärkt konditionsträning, liksom en effektiv toning träning, vilket ger en mer tydlig figur. Instruktionsbok med följer,
Övrigt, stl. One size, dam Trosor som är sömlösa säljes. Finns i två olika färger storlek One Size. Pris/par: 10:- prutat och klart. Boxer som lyfter rumpan Sömlösa i One Size med "effekt" som lyfter rumpan. Finns i Röd, Beige och Grön. Pris: 13:-/St Boxer med "hål i sidorna" One size sömlösa boxer/hipster som finns i färgerna röd, svart, beige och vit. Pris/st: 13:- Alla trosor är NYA, styck förpackade i plastförpackning och lapparna sitter kvar - finns ganska många!
Buttlift. Trosa med inlägg, för fylligare rumpa!

... eller prova att söka på curt sjöberg trosa