Quantcast
Till salu inom: ”

byrå förvaring fotända sängen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två handmålade byråer i sliten shabby chic. Utrustade med charmiga, nedfällbara luckor som pryds av franska hotelladresser: Hotel Belle Anges: Hotell Vackra Änglar, samt Hotel Jaune Rose: Hotell Gula Rosen. Vackra och praktiska att ha ståendes vid sängens fotända. Perfekt förvaring för sängkläder, kuddar etc. Fungerar även utmärkt som sängbord, sidobord eller varför inte som praktiska byråer i hallen? Längd: 90 cm. Bredd: 54,50 cm Höjd: 38 cm. Styckpris: 600 kr. Paketpris: 1000 kr
Jag har nu vuxit ur min barndomssäng och vill därför sälja den. Det finns mycket förvaring, bokhyllor, både på änden och på det utfällbara skrivbordet samt byrån som följer med möbeln. Sängen är i måtten 90x200cm, en skyddsplanka (så att barn inte faller ner) finns med som dock inte finns med på bilderna. Det finns lite små repor och två ganska grova jack (ett på skrivbordet och ett på fotänden) men de märks knappt. Som liten gillade jag det avstängda utrymmet under sängen där man kan kan bygga koja eller dylikt. Madrass kan du få om så önskas. OPS. Exklusive dator ;) Priset kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det är tänkt att denna skall stå som förvaring i fotändan av en dubbelsäng. Eller så kan ni använda den som vi, i ett barnrum med massa leksaker i. Det är en fördel att locket öppnas uppåt för då kan man inte samla saker på hög uppe på den ;-) Det är en IKEA-möbel. Hemnes serien. Vit. Skicket är fint men några bruksspår finns. SMS:a helst, eller maila då jag är väldigt svår att nå under dagtid. Jag svarar alla och håller grejer för den köpare som hör av sig först.
Önskas ikea malm byrå i ek med fyra stora lådor o två små önska även köpa malm i ek byrå med spegel även sängram i ek för 160cm säng hög i huvudämnen o låg i fotänden Max 1500kr
1st byråer Ikea Malmen 200kr styck. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10103347/#/60062599 Hemnes vitrinskåp 300kr, lackad furu ej som länken visar gråbrun. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30213585/#/30213585 1st Soffbord/Rottingkista (förvaring) 115x66cm, höjd 46cm. 300kr Passar jätte fint som avlastning och förvaring vid sängens fotända t ex.