Allt till salu inom "byrå"

Sortering:
antik byrå
Nacka
Idag

antik byrå Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
KULLEN byrå
Nässjö
Idag

KULLEN byrå Visa liknande

500 kr
Blocket.se
byrå fint skick
Ronneby
Idag

byrå fint skick Visa liknande

150 kr
Blocket.se
Hemnes byrå
Idag

Hemnes byrå Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Hurts/byrå
Kungsholmen
Idag

Hurts/byrå Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Byrå
Danderyd
Idag

Byrå Visa liknande

Blocket.se
Mervyn byrå - Svart
Butik

Mervyn byrå - Svart

2 890 kr
NYTT Trendrum.se
Visar sida 1 av 1145

Tidigare annonser till salu

Spion med två ansikten

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 år
Mycket gott. Inbunden. Tryckår: 1983 Storlek: 205 x 130 mm Förlag: Bra böcker. Antal sidor: 274. DET SA KLICK och en bild var tagen av några glada nyårsfirare. Ett år senare skulle denna bild spela en ödersdiger roll i sex personers liv. För på bilden fanns agenten Richard Burke - med nytt ansikte och ny identitet. När nu Byrån vill få tag på Burke för att kunna eliminera honom, är det bara hans medpatienter och kirurgen som utförde ingreppet som kan identifera honom. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
50 kr
Bokbörsen.se
Ekonomi och Finans  ·  Stockholm

Ekonomiansvarig

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå som företräder både svenska och utländska klienter inom det affärsjuridiska området. Ekenberg & Andersson Advokatbyrå söker nu ekonomiansvarig om minst halvtid upp till heltid.Som ekonomiansvarig kommer du att hantera byråns löpande bokföring, fakturering, deklarationer, avstämningar och löneadministration. Du kommer även att ansvara för månadsbokslut, delårsrapporter samt årsbokslut. Kvalifikationer:Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi och med minst 5 års praktisk erfarenhet. Frågor om tjänsten besvaras av advokat Johan Sund, vxl 08-463 07 50. Vi ser fram emot Dina ansökningshandlingar per post, ställda till  Ekenberg & Andersson Advokatbyrå, Att: Lisa MoBox 7500103 95 Stockholm eller per e-mail till lisa.mo@ekenbergandersson.se, senast den 25 februari 2011. www.ekenbergandersson.se
0 kr
Monster.se

Grafisk formgivare/AD till framstående reklambyrå

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Academic Work söker för kunds räkning en grafisk formgivare/AD. Vår kund är en av Nordens största reklam- och produktionsbyråer som jobbar med ett antal internationella storföretag. Företaget finns representerade och har produktion på flera olika orter i Sverige. För detta uppdrag sitter man i fräscha lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm. ARBETSUPPGIFTER: Som grafisk formgivare/AD kommer du att arbeta med en av byråns stora kunder inom läkemedelsbranschen. Du kommer att arbeta med produktion av allt från skyltar och foldrar till webb. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och en viktig del i tjänsten är att kunna omsätta kundens idéer i färdigt material.
0 kr
CareerBuilder.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj