Quantcast
Till salu inom: ”

byrå säljes

Stor byrå

Göteborg
Byrå Italien
F
Stockholm
Byrå Tallboy
F
Stockholm

Tidigare annonser till salu

Mycket gott. Inbunden. Tryckår: 1983 Storlek: 205 x 130 mm Förlag: Bra böcker. Antal sidor: 274. DET SA KLICK och en bild var tagen av några glada nyårsfirare. Ett år senare skulle denna bild spela en ödersdiger roll i sex personers liv. För på bilden fanns agenten Richard Burke - med nytt ansikte och ny identitet. När nu Byrån vill få tag på Burke för att kunna eliminera honom, är det bara hans medpatienter och kirurgen som utförde ingreppet som kan identifera honom. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
Sandra Bullock återvänder som den hemliga agenten Gracie Hart i den här roliga och fantastiska uppföljaren till Miss Secret Agent. Denna gång är hon byråns nya ansikte utåt och hon spenderar sin tid på olika talkshows (hennes hjälteinsats från skönhetstävlingen Miss USA gjorde henne för känd för att kunna arbeta på fältet). Hon har en ny partner också (Regina King), en agent som har problem att behärska sin ilska och problem att dölja sina åsikter om den bortskämda Gracie. Men när Gracies vänner kidnappas kan inget hålla borta Special Agent GS13 från att agera. Hela världen måste se upp! Omslagsflickan är tillbaka under täckmantel!
Den före detta CIA-agenten Jonathan Cold (Steven Seagal - -Under belägring-, -Half Past Dead-) dyker upp på byråns radar när han fritar en farlig vapenhandlare från fängelset och ger sig av för att hjälpa en grupp terrorister att komma över kärnvapen, som ska användas i en attack mot USA. Cold har tidigare dödförklarats, så hur kan han plötsligt dyka upp - och varför hjälper han terroristerna? CIA är sanningen på spåren när terroristerna saboterar utredningen och lämnar landet utan försvar. I en andlöst spännande upplösning vilar miljontals människors öde i svaret på en omöjlig fråga - på vems sida står Cold?
Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå som företräder både svenska och utländska klienter inom det affärsjuridiska området. Ekenberg & Andersson Advokatbyrå söker nu ekonomiansvarig om minst halvtid upp till heltid.Som ekonomiansvarig kommer du att hantera byråns löpande bokföring, fakturering, deklarationer, avstämningar och löneadministration. Du kommer även att ansvara för månadsbokslut, delårsrapporter samt årsbokslut. Kvalifikationer:Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi och med minst 5 års praktisk erfarenhet. Frågor om tjänsten besvaras av advokat Johan Sund, vxl 08-463 07 50. Vi ser fram emot Dina ansökningshandlingar per post, ställda till  Ekenberg & Andersson Advokatbyrå, Att: Lisa MoBox 7500103 95 Stockholm eller per e-mail till lisa.mo@ekenbergandersson.se, senast den 25 februari 2011. www.ekenbergandersson.se
Academic Work söker för kunds räkning en grafisk formgivare/AD. Vår kund är en av Nordens största reklam- och produktionsbyråer som jobbar med ett antal internationella storföretag. Företaget finns representerade och har produktion på flera olika orter i Sverige. För detta uppdrag sitter man i fräscha lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm. ARBETSUPPGIFTER: Som grafisk formgivare/AD kommer du att arbeta med en av byråns stora kunder inom läkemedelsbranschen. Du kommer att arbeta med produktion av allt från skyltar och foldrar till webb. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och en viktig del i tjänsten är att kunna omsätta kundens idéer i färdigt material.