Quantcast
Till salu inom: ”

rokoko byrå säljes

Ikea byrå

Tyresö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tv bänk

Umeå
Byrå Rokoko

Sundbyberg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en rokoko byrå som kommer att vara helt nylackerad av oss vid köpet. Ni väljer själva färgen från NCS-kartan (Natural Color System). Byrån kommer slutligen lackeras med högblank lack. Byrån på bilden är resultatet av en likadan rokokobyrå som vi tidigare har lackat. Firman som lackerar heter Wigers Lack och ligger i Huddinge. Jag nås lättast på mailen. Med vänliga hälsningar Niklas
Säljer en jättefin gammal byrå i rokoko stil. Byrån är målad i svart matt färg. Tapet på lådorna (färger: svart, silver och lite guld). Lådorna är lackade 2 gånger. Mått: Djup 48,5 cm Bredd 83,5 cm Höjd 87 cm Byrån är finare i verkligheten. Bör ses!!!! Du kommer att vara ensam om detta skåp/designen. Nås lättast via mobilen.
Byrån är i gott skick. Nyckel finns. Mått Höjd:72cm Djup:43cm Bredd:80cm Vi flyttar våra lokaler under november till Tjalmargatan 1. Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr-200kr Odensala 250kr Torvalla/ope 300kr-350kr Brunflo 350kr-400kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige (ange ort).
Byrå i rokokostil med två lådor. Fin faner/intarsia, slipad rödbrun stenskiva (löstagbar), beslag i gulmetall. Mycket gott skick! Nätt och lättplacerad. Mått: h 72, b 86, d 40 cm Pris: 700:- eller högstbjudande. Finns för avhämtning i centrala Helsingborg. Säljes pga. flytt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer våran rokoko byrå. det är en skada på ena luckan i övrigt intakt med nyckel osv. Tror det är en marmor skiva som är överst. Vet ej årtal eller något annat då det är ett arvegods. Kom gärna och titta om du är intresserad. Bild 2: skadan 1150kr eller bud Hör av dig på telefon istället för mail. 0730538363